Koszt naprawy - pomoc w wycenie

18 Lut 2015, 18:57

Witam. Dziś miałam stłuczkę. Nie zdążyłam wyhamować i uderzyłam w samochód stojący przede mną na swiatlach. W ostatniej chwlili skierowalam kierownice w prawo i wbilam samochod w hak. Zniszczenie jest na tyle male, ze jest diura wielkosci haka i nic wiecej. Pomozcie ile orientacyjnie bierze za taka naprawe blacharz? Niestety nie mam mozliwosci zrobic zdjecia wiec zaznacyzlam orientacyjna dizure czerwoną kropką
[tymczasowy link do zdjęcia niedostępny]
babazakolkiem
Obserwowany

Prawo jazdy: 08 05 1992
Przebieg/rok: 22tys. km
Auto: audi a4
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

18 Lut 2015, 21:33

Nikt po Twoim opisie i czerwonej kropki nie jest w stanie wycenić naprawy. Zastanawiam się nad sensownością zakładania takich tematów widmo. Nikt tu z nas obecnych nie obejrzy auta w realu , zdemontuje to i owo . Tak zdemontuje. Uszkodzenie powierzchowne mogą być niewielkie na oko , a pod zderzakiem może być przysłowiowa masakra. Plastik może znieść bardzo dużo ale elementy blaszane pod nim już nie. Kończąc ten wywód polecam Ci wizytę w okolicznym stosownym warsztacie . Tam dowiesz się wszystkiego. Więcej o to tutaj nie pytaj z oczywistych względów.
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym są masy czynne w akumulatorze?
    Jedną z częstszych przyczyn zakończenia żywota akumulatora na skutek jego wadliwej eksploatacji jest spłynięcie mas czynnych z płyt wypełniających wnętrze baterii. Opad mas czynnych objawia się zmętnieniem elektrolitu, a ...