01 Gru 2023, 23:21
No to ogólnie nie jest tajemnicą na jakich warunkach świadczą usługi, wystarczy do nich zadzwonić i powiedzą to samo. Nie ma kaucji ani opłat aotywacyjnych, podpisuje z nimi umowę na 150 zł netto miesięcznie, dają mi cały system do wprowadzania raportów i tyle. Pierwotnie mi mówili, że podpisują umowy na rok, ale zgodzili się na umowę 3-miesięczną dla testu, bo powiedziałem im, że jak mi to nie będzie miało brania to, że nie chce przez rok za to placić, a taką kwotę jeszcze przeboleje. Mam swój warsztat i po naprawie jak klient mi zaznaczy na formularzu od krajowego rejestru, że chce taki raport to go po prostu wpisuje i jest dostępny dla klienta dożywotnio na samochodzie. Jak się pytałem co w momencie kiedy auto jest złomowane to po prostu taki klient może do nich napisać i usuwają wszystko. Nie miejcie mi za zle, że o to zapytałem na forum i nie podałem zbyt wielu szczegółów, ale szukam ostatnio u siebie wielu opcji dodatkowego zarobku, bo różnie miesiące wyglądają, ale już po jednym dniu widzę, że mi się to fajnie odrobi i na tym dodatkowo zyskam, bo biorąc pod uwagę, że nawet 2-3 klientów dziennie u mnie to weźmie to już wychodzę po tygodniu na plus. Wiem, że mogę się wbić na minę, tak jest z każdą współpracą, jednak jestem nastawiony po odbiorze bardzo pozytywnie. I tak każdy decyduje za siebie, dlatego też jakby było coś nie tak to napisałem, że będę dawał tutaj znać.