Kratka w toyocie Yaris I

30 Sie 2014, 10:58

Witam,

Kupiłem toyotę yaris I i potrzebuje zamontować w niej kratkę( samochód firmowy) i moje pyt. brzmi jakie są wymogi montażu owej kratki i czy mogę gdzieś dostać takie kratki kompletne to toyotki.

z góry dziękuję za odp i pozdrawiam
kubacz95
Obserwowany

Auto: Toyota Yaris I
Silnik: 1.0
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

30 Sie 2014, 18:48

Jaki to samochód:cięzarowy czy osobowy... :?: Ile ma siedzeń:jeden rząd czy dwa rzędy... :?:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2014

30 Sie 2014, 22:21

samochód ma 5 miejsc ale będę demontował tylną kanapę i montował kratkę i rejestrował samochód jako ciężarowy. Biorę dotacje z urzędu pracy na samochód do działalności gospodarczej i takie są wymogi...
kubacz95
Obserwowany

Auto: Toyota Yaris I
Silnik: 1.0
Rok produkcji: 1999

31 Sie 2014, 11:41

kubacz95 napisał(a):samochód ma 5 miejsc ale będę demontował tylną kanapę i montował kratkę i rejestrował samochód jako ciężarowy.
Jezeli myślisz o odpisie VAT to faktycznie tylko i wyłącznie 1 rząd siedzeń /2 miejsca siedzące łącznie z kierowca/zgodnie z wymaganiami od 01.04.2014r.Oczywiście za siedzeniami musi być zamontowana kratka rozdzielająca przestrzeń osobową od bagazowej.Trudno mi wskazac gdzie takowy wynalazek dostaniesz...Mozesz jeszcze udac się na OSKP a oni moze coś Ci więcej podpowiedzą w tym temacie.
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2014