Kredyt na Dacię

24 Wrz 2015, 10:47

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kupnem Dacii Duster w kredycie. Ma z Was ktoś Dacię i korzystał może z "Dacia finansowanie" ? Zastanawiam się mocno nad tą opcją, ale nie jestem do końca przekonany, czy ją wybrać, czy lepiej poszukać w jakiś innych bankach. Proszę o pomoc :)
flisek
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 05 2008
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Honda Civic
Paliwo: Diesel

24 Wrz 2015, 21:55

chyba na dacze :mrgreen: bo kredyt na auto to z deka pomyłka :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

29 Wrz 2015, 22:05

Niektórzy lubią postaw się a zastaw się jedna rada, jak ktoś chce już koniecznie brać auto na kredyt to - w banku nie u delera bo te są najczęściej dość drogie i taka prawda. Masz porównywarki kredytów przykładowa - Terve czy to tak trudno wejść i znaleźć kredyt samochodowy i nawet porównać sobie?
Szensze
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 08 1988
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Audi A3
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

30 Wrz 2015, 08:17

@Szensze Dzięki za tę stronę, nie znałem jej.
flisek
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 05 2008
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Honda Civic

01 Cze 2016, 14:20

Jak to mówią wszystko jest dla ludzi. Proponuje jednak zajrzeć na stronę "Platforma finansowa" do zakładki kredyty samochodowe, gdzie szybko i łatwo uzyskasz kredyt na auto z bardzo niskim oprocentowaniem. Sam korzystałem więc polecam. Powodzenia.
ArtPie
Nowicjusz

Auto: Opel Zafira

02 Cze 2016, 12:50

W piątek ostatecznie załatwiłem kredyt w banku na Dacię Duster po lifcie z 2014 roku o pojemności 1.5 DCI, przebiegu 27 000 km z bogatym wyposażeniem i na 3 miesięcznej gwarancji. Gdy już miałem samochód na oku, sprawdzony, rozejrzałem się za tanim kredytem na samochód używany, który znalazłem na stronie "Get Money" z oprocentowaniem 4,99%. Do tego doszły niewielkie koszty prowizji i ubezpieczenia samochodu. Wszystko poszło bardzo sprawnie! Nie sądziłem, że tak szybko załatwię formalności - wystarczyły dwie wizyty w banku. :)
KamilDuster
Obserwowany
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 09 08 2000
Przebieg/rok: 27tys. km
Auto: Dacia Duster 1.5 DCI 110 KM
Silnik: 1.5 DCI
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Latający samochód elektryczny - czy to jest możliwe?
    Toyota opatentowała nowy projekt latającego samochodu-drona, którego koła mogą pełnić funkcję śmigieł. Pojazd ma mieć napęd elektryczny zasilany bateriami lub ogniwami paliwowymi. Projekt opracowała Toyota Engineering ...