Kredyt samochodowy - procedura, kolejnosc??

01 Maj 2014, 13:04

Witam.
Problem jak w temacie. Znalazlem samochod, mam zgode banku na kredyt, teraz pozostaje mi dogadac sie ze sprzedajacym. Na moj rozum kolejnosc jest taka: jade do sprzedajacego, spisujemy umowe kupna/sprzedazy auta, on mi daje dokumenty i tablice samochodu (lub ewenualnie auto, ale to raczej malo realne) ja rejestruje samochod na siebie, przedstawiam umowe k/s, dowod rej i tablice juz moje bankowi, a bank wtedy przelewa pieniadze na konto sprzedajacego. jesli jest inaczej to napiszcie. pozdrawiam.
teoteo
Nowicjusz

Auto: Nie mam

27 Maj 2014, 11:37

Ludzie szukają odpowiedzi na takie pytania na różnych forach, a najlepiej zapytac specjalistów... Wejdz na forum gdzie zapytasz bezpośrednio fachowca o to co zrobic i jak zrobic, zeby porcedura przeszła poprawnie. Masz tam wiele wątków i tematów i wystarczy, że dobrze się dopasujesz i masz szybką odpowiedz. Polecam!
ewcia88
Nowicjusz

Auto: VW

27 Maj 2014, 13:07

Poczytaj - powinno rozwiać wątpliwości :
http://marketmoney.pl/artykuly/kredyt-samochodowy---co-musisz-wiedziec,199,0,1547719.html
KolkaC
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław
Prawo jazdy: 15 10 2007
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Peugot 207
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

20-tysięczny egzemplarz Audi R8
    Zwieńczeniem sześciu lat precyzyjnej pracy jest wspaniała uroczystość. Z taśmy produkcyjnej fabryki Audi w Neckarsulm, zjechał 20-tysięczny egzemplarz Audi R8. To Audi R8 GT Spyder o mocy 560 KM, w kolorze Sphärenblau. ...