No ciekawe jakie jest oprocentowanie na gotówkowym, ale 20 to chyba przesada i podejrzewam że uwiniesz się prędzej, a czy inne banki mają to w ofercie, chyba nie.
bo gotowkowy jest bardziej ryzykowny dla banku - w przypadku Auto Okazji w GE po przedstawieniu dokumentow, auto staje sie zabezpieczeniem kredytu tak wiec ryzyko spada co skutkuje obnizeniem oprocentowania przez bank
No jakoś trzeba to rozwiązać jeden bank robi tak a drugi inaczej, ale samochód to dobre zabezpieczenie kredytu i dlatego to oprocentowanie jest też odpowiednio niskie. Ja mam nadzieję, że będzie jeszcze taniej.
Upadek z piątego piętra, a zderzenie z pieszym Całkowita droga hamowania wraz z czasem reakcji przy prędkości 60 km/h wynosi ok. 50 m. W trudnych warunkach pogodowych, przy oblodzeniu nawierzchni lub opadach śniegu może wydłużyć się kilkakrotnie. Uderzenie w pieszego ...
Audi A3 Sportback g-tron Audi A3 Sportback g-tron to wielki krok marki na drodze ku zrównoważonej mobilności. Kompaktowy pięciodrzwiowy samochód, który zadebiutuje pod koniec 2013 roku, do napędu wykorzystuje Audi e-gaz, paliwo ...
Dla mnie osoba, która wymyśliła taką możliwość powinna dostać super premię, biorąc samochód na kredycie, bardzo pomaga taka opcja... 17% to zawsze sporo pieniędzy!! Jak ktoś to przeanalizuje też będzie pełen optymizmu
Wiecie rynek jest chłonny ciągle się coś zmienia...trzeba czymś klientów przyciągnąć...dobrze że mądrzy ludzie myślą o tych promocjach...strzał w dziesiątkę moim zdaniem...
Zawsze się trafi osoba z wizją GE miało farta, że ktoś wpadł na taki pomysł, niby prosty i im to powiedział... idealne rozwiązanie, szczególnie dla młodych ludzi...
glownym udogodnieniem jak dla mnie jest to ze dostajesz gotowke na auto - dzieki temu kupujesz je z dowolnego zrodla a to sie przy kredytach samochodowych rzadko zdarza
No już chyba większość banków oferujących kredyt samochodowy nie narzuca miejsca zakupu, z tym że jedni robią to na mniej a inni na bardziej preferencyjnych warunkach, a wybór na szczęsci mamy my.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.