Kredyt samochodowy?

25 Paź 2007, 19:31

Do dwóch znaczy jakich? Pewnie mówisz o GE, a drugi to jaki? I w GE jaka jest prowizja? I oprocentowanie? I jakie zaświadczenia?
Snop
Nowicjusz

25 Paź 2007, 20:15

No ciekawe jaka to oferta. Co do GE to bezpośrednio u nich chyba można sie dowiedzieć szczegółów, albo może na forum znajdzie się jakiś spłacacz.
bobe
Początkujący

26 Paź 2007, 13:33

Hm powinno być forum na stronach banków i powinien tam być człowiek, który by odpowiadał na różne pytania, tak wiem rozmarzyłem się, ale może...
Kozi
Nowicjusz

26 Paź 2007, 16:38

chyba na gazeta.pl jest takie forum gdzie odpowiadajaeksperci z bankow. nie wiem czy sa tam ludize z GE ale warto sprawdzic
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

27 Paź 2007, 11:22

Szukałem nie mogę znaleźć dasz mi linka :) z góry dziękuję
Kozi
Nowicjusz

27 Paź 2007, 14:36

bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Poradnik kupującego #3 - BMW Serii 3 e46 (1998 - 2007)
    Geneza BMW Serii 3 o oznaczeniu producenta e46 w pierwszym roku produkcji oferowano wyłącznie w wersji sedan. Rok później dołączyło do oferty kombi, coupe oraz kabriolet. W 2000 roku zaprezentowano 3 drzwiowego kompakta, ...
    Japońskich producentów hybryd czeka rekordowy rok
    W 2016 roku Toyota sprzedała na świecie 1,4 mln hybryd, zaś w tym roku jest na dobrej drodze do wyniku 1,5 mln egzemplarzy. Łącznie japońscy producenci, przede wszystkim Toyota i Honda, dostarczą w tym roku klientom prawdopodobnie ...

28 Paź 2007, 16:25

Dzięki, właśnie o to mi chodziło! Jednak portal gazety to dobry portal!
Kozi
Nowicjusz

28 Paź 2007, 16:40

Przeglądałem to, ale nie mogę się natknąć na kredyty samochodowe ehh... inna kwestia, że tam jest człowiek, co prawda z doradztwa, ale ja jakoś wierzę ludziom, którzy mieli sami do czynienia z takim ekscesem jak kredyt samochodowy :)
Snop
Nowicjusz

28 Paź 2007, 17:06

"ekscesem" bym kredytu nie nazwal, chociaż dla niektorych to spore wydarzenie w zyciu :P w sumie sie nie dziwie...
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

28 Paź 2007, 21:05

No może kredyt samochodowy to nie wydarzenie, ale jakiś hipoteczny to tak. Myślę, że ciężko dowiedzieć się konkretów o ofercie przez internet, tylko forumowicze mogą powiedzieć coś szczerze, ale eksperci zawsze zostawią najważniejsze niuanse dla siebie.
bobe
Początkujący

29 Paź 2007, 15:02

No raczej nie da się porównać tych dwóch kredytów...podstawowa różnica to czas i rata miesięczna ;)) Przy kredycie mieszkaniowym to faktycznie lepiej pofatygować się do banku...
Saimon
Początkujący

29 Paź 2007, 17:07

Ja sobie tego nie wyobrażam inaczej, żeby brać kredyt mieszkaniowy, albo w ogóle dywagować i nie wybierać się do banku, najlepiej u nich sprawdzać oferty i porównywać sobie...
Snop
Nowicjusz

29 Paź 2007, 21:51

No jakieś przykładowe symulacje można uzyskać również u doradców, ale z tego co się orientuję to ludzie chodzą od banku do banku i nawet pokazują co dostali u konkurencji, jako argument do negocjacji:)
bobe
Początkujący

30 Paź 2007, 18:57

bo to bardzo dobry argument :P czasem mozna wynegocjowac dzieki temu cos wiecej niz bank proponuje w standardowej ofercie
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

30 Paź 2007, 20:00

Właśnie w taki sposób, ja dostałam kredyt, ale to dwa lata temu, jak jest teraz nie wiem, wiem za to jedno, że są niższe oprocentowania i prowizje :/
Naomi
Początkujący