Kredyt samochodowy?

20 Sie 2007, 13:31

Faktycznie mają nie dużo info na stronie, trzeba dzwonić, ale przynajmniej można dokładnie omówić problem, z doświadczenia w kredytach wiem, że i tak musi dojść do takiej rozmowy...
Naomi
Początkujący

20 Sie 2007, 13:34

No, ale ten problem po części został rozwiązany, tylko trzeba zadzownić dowiedzieć się na własnym przykładzie co i jak :)

http://www.bankier.pl/wiadomosc/Kredyt- ... 24338.html
Naomi
Początkujący

23 Sie 2007, 09:13

Ja dzowniłem :) chcecie czegoś sie dowiedzieć, choć to prawda, że do każdego podejście jest idnywidualne
Kozi
Nowicjusz

24 Sie 2007, 11:06

To jeden z banków, a inne jakie polecacie? I jakie są różnice, najważniejsze różnice i najbardziej istotne?
Snop
Nowicjusz

24 Sie 2007, 12:06

Ktoś dzownił? Albo ma ktoś jeszcze jakąś ciekawą oferte? I ile minimalnie mogę wziąść kasy poprzez taki kredyt?
Snop
Nowicjusz

24 Sie 2007, 18:30

podobno getin bank tez ma w miare "latwobralny" kredyt na auta

wiecej tu: http://www.getinbank.pl/71.php
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Concept serii 6 Coupé 2010
    BMW Concept serii 6 Coupé to sportowy samochód dla koneserów piękna, którzy cenią luksus i przełomowe technologie. Koncept symbolizuje pasję zespołu projektantów BMW, znajdującą odzwierciedlenie ...

25 Sie 2007, 15:39

No dużo info, dostosowują się do realiów, ale mnie denerwuje brak opisu oprocentowania, a to stosują chyba wszystkie banki prawie...
Snop
Nowicjusz

25 Sie 2007, 16:55

Na tym to polega, taka jest strategia, więc nie ma co się oburzać moim zdaniem :) to jak robimy jakiś mini ranking :) ?
Naomi
Początkujący

26 Sie 2007, 23:07

spoko, to ja dorzucam kolejna oferte do tego rankingu: http://www.dominetbank.pl/kredyt_samoch ... rocent.asp

podobno prawdziwe 0% ale nie sprawdzalem u zrodla
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

27 Sie 2007, 10:41

Hm już to widziałam jakiś czas temu, oferta w sumie rozbudowana, ale już każdy bank to ma, w sumie chyba już nie mają czym mnie osobiście zaskoczyć
Naomi
Początkujący

28 Sie 2007, 09:45

Hm, na pewno niczym? a fakt mniejszczego oprocentowania, jeżeli wcześniej na przykład spłacałaś suszarkę? ;) sprytne ale prawdziwe
Kozi
Nowicjusz

28 Sie 2007, 22:47

Kozi napisał(a):Hm, na pewno niczym? a fakt mniejszczego oprocentowania, jeżeli wcześniej na przykład spłacałaś suszarkę? ;) sprytne ale prawdziwe
heh, nawet bardzo prawdziwe. przypomniala mi sie pewna historia.

kumpel potrzebowal gotowki na zakup auta, pracowal na oficjalnie na pol etatu za "400zl", wie kredyt w okolicach 3000 byl nieosiagalny. wtedy lukas jako jeden z pierwszych dawal kredyt gotowkowy na dowod stalym klientom.
no wiec...

kumpel poszedl do mediamarkt i wzial na kredyt na 2 miesiace sluchawki za 50zl, po czym nastepnego 2 wplacil obie raty

za tydzien poszedl do lukasa i dostal kredyt od reki - jeszcze pania sie zachwycala jego zdolnoscia kredytowa, ze poprzedni kredyt tak szybko splaci itd.

kazdy patent dobry....
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

30 Sie 2007, 09:30

Dokładnie!! :) trzeba to uwypuklić :) że takie opcje są możliwe i to nie bajka, bo mi jakbym nie znał takiej opcji z autopsji to w życiu w to bym nie uwierzył! :> A kolega spryciarz!! Każdy powinnien tak robić jeżeli bank mu odmówi, kto próbuje osiąga cel
Kozi
Nowicjusz

30 Sie 2007, 12:17

* nie może on mieć więcej niż 15 lat, a na koniec okresu kredytowania nie więcej niż 20 lat,
* jego wartość nie powinna być mniejsza niż 83% kwoty udzielonego kredytu,
* powinien to być samochód osobowy, dostawczy lub ciężarowy o masie do 3,5 tony,
* nie może być współwłasnością innych osób niż Współkredytobiorcy,
* nie może być obciążony prawami osób trzecich.

co myślicie? to 83% jest fajne może być na AC :)
Naomi
Początkujący

31 Sie 2007, 11:39

Iedalny, właśnie o takie coś mi chodziło, oczywiście jeżeli mogę wziąść samochód zagranicy... a więczej konkretów Naomi daj linka pozdrawiam
Kozi
Nowicjusz