Kredyt samochodowy?

26 Gru 2007, 14:19

Z tego co wiem to te nowe prawo reklamowe troche ukróci te raklamy...
Saimon
Początkujący

26 Gru 2007, 22:23

Bronek, masz rację dobrych produktów nie trzeba reklamować, ale tak było do pewnego czasu, pokaż mi teraz znaną, szanowana markę, która się nie reklamuje, ciężko znaleźć. Fajnie że teraz będzie jasność w reklamach i nic nie może być napisane mniejszym druczkiem, jak wspomniał Saimon, teraz będziemy się poprostu dowiadywać o danym produkcie.
bobe
Początkujący

27 Gru 2007, 18:02

Nie no reklamują się, Autookazja jeżeli chodzi o samochodowy na bankierze była...
Kozi
Nowicjusz

27 Gru 2007, 23:38

No dokładnie, tu akurat o kredytach mówimy, a o których tez możemy się dowiedzieć z gazet czy nawet z tv, ale każdy inny produkt nawet codziennego użytku, jak mleko, czy herbata już miał albo nadal ma reklamy zarówno w telewizji jak i prasie. Obecny standard.
bobe
Początkujący

28 Gru 2007, 15:31

Reklama dźwignią Handlu! :) Autookazja w GE Money i samochodowy w Getinie sporo się reklamowali i klienci wybierają ich najczęściej!
Snop
Nowicjusz

29 Gru 2007, 13:19

Snop napisał(a):Reklama dźwignią Handlu! :) Autookazja w GE Money i samochodowy w Getinie sporo się reklamowali i klienci wybierają ich najczęściej!
Getin i GE to moze i ostro sie reklamuja ale reklam Autookazji to jakos nie widzialem zbytnio, chyba raz w wyborczej jakis czas temu. Jak dla mnie to ta oferta jest malo reklamowana ale patrzac na wyniki to chyba musi byc dobra skoro tyle ludzi skorzystalo
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Yaris Verso (1999–2005)
    Była to pierwsza Toyota o nazwie Verso, jaką można było kupić w polskich salonach japońskiej marki. Na świecie była oferowana również pod nazwą Toyota Fun Cargo i Toyota Echo Verso. Pięciodrzwiowy minivan segmentu ...

29 Gru 2007, 17:54

Hm Autookazja, była na portalach i w gazetach, nawet w tym artykule o kredytach samochodowych!
Naomi
Początkujący

29 Gru 2007, 22:30

Ja słyszałem o tej akcji na trader.pl... też to chyba było przez GE sponsorowane że ogłoszenia można było za darmo umieszczać...nie wiecie czy to jeszcze trwa...bo to jakoś dawno temu słyszałem...
Saimon
Początkujący

30 Gru 2007, 17:50

Naomi napisał(a):Hm Autookazja, była na portalach i w gazetach, nawet w tym artykule o kredytach samochodowych!
byla ale mi chodzilo o reklame w tradycyjnych mediach jak bilboardy, radio, tv itd... w necie to akurat reklam bylo sporo, nawet skorzystalem kiedys z tych sponsorowanych ogloszen na traderze :)
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

30 Gru 2007, 23:17

No z tymi ogłoszeniami to świetna sprawa była, pomogła mi auto opchnąć:) podobno ma to jeszcze być, ale mamy koniec roku więc nie wiadomo czy nas jeszcze tak miło potraktują w 2008.
bobe
Początkujący

31 Gru 2007, 14:11

A to na początku miesiąca było??
Saimon
Początkujący

31 Gru 2007, 16:51

Właśnie mi o tym mówił kumpel z pracy, ale jakoś za późno się obudziłem :/ ehh może w 2008 roku GE coś dla nas zrobi :)
Snop
Nowicjusz