Kredyt samochodowy?

09 Wrz 2007, 19:02

No właśnie nie :) nie wszytskie banki nakazują Ci AC... więc możesz ryzykować lol
Kozi
Nowicjusz

09 Wrz 2007, 19:18

Nie wszystkie, ale te warte rozpatrzenia, zawsze, w końcu to ich biznes, bo samochód w połowie należy do nich!
Naomi
Początkujący

09 Wrz 2007, 21:40

Saimon napisał(a):To chyba normalne że trzeba AC wykupić...bo jak coś się stanie to co najmniej podwójnie jestes w plecy...
jak to podwójnie??? możesz rozwinąć swoją myśl??
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

10 Wrz 2007, 12:54

No jak nie daj boże ukradną auto to no i tak spłacić je musisz...Czyli nie masz ani samochodu...ani kasy. Ergo...AC bardzo fajna rzecz :)
Saimon
Początkujący

10 Wrz 2007, 14:56

Jak ktoś mi pokarzę taką osobę, która wzieła samochód i kredyt na niego bez AC to podam mu rekę, przecież to adrenalina co wyjazd tym autem na ulice... za każdym razem :)
Kozi
Nowicjusz

10 Wrz 2007, 19:16

No ja nie znam ale myślę że ktoś z Jackass'ów mógłby się podjąć wyzwania lol nie no żart, bo tenam smutny w sumie... kredyty... ale nie na moje doświadczone oko ten kredyt jest jednym z dwóch dobrych kredytów
Naomi
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Latem też można wpaść w poślizg
    Choć z ryzykiem poślizgu kojarzy się raczej zima i oblodzona nawierzchnia dróg, równie niebezpieczna sytuacja na drodze może przydarzyć się kierowcy także latem. To właśnie na okres od czerwca do sierpnia przypada ...

11 Wrz 2007, 18:23

Kozi napisał(a):Jak ktoś mi pokarzę taką osobę, która wzieła samochód i kredyt na niego bez AC to podam mu rekę, przecież to adrenalina co wyjazd tym autem na ulice... za każdym razem :)
a co jak auto za gotowke to juz adrenaliny nie ma??? jest tak samo, wiadomo ze jak masz AC to w razie czego nie musisz wydawac kasy na naprawe itp

ale raczej zrodlo finansowania zakupu samego auta chyba nie ma tu nic do rzeczy
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

13 Wrz 2007, 09:44

Z tym kredo bez AC chodziło, że tracisz podwójnie jak ktoś pisał potem, ale dobra nie będziemy dywagować, lepiej nie rozbijać samochodów :) choć takie rzeczy akurat mi się nie zdarzają, co jakić czas... problem ehh
Kozi
Nowicjusz

14 Wrz 2007, 06:09

A wiecie, czy mogę ubezpieczyć taki kredyt np. od utraty pracy i przerwać spłacanie raz przynajmniej?
Naomi
Początkujący

14 Wrz 2007, 14:45

Z tego co ja się orientuję, to nie ma takiej możliwości w żadnym banku, ale zawsze możesz zadzwonić i zapytać
Kozi
Nowicjusz

14 Wrz 2007, 15:02

Dowiedziałam się i masz racje, ehh no ale nic jest jeszcze kilka innych wariantów na zabezpieczenie tego
Naomi
Początkujący

14 Wrz 2007, 17:37

czy aby na pewno?? nie wien jak jest w tej ofecie ale jak przegladalem niedawno w kilku bankach to w kazdym bylo mozna ubezpieczyc kredyt od utraty pracy. przeciez i tak sobie za to licza i to nawet niezle np. przy racie ok 300zl ubezpieczenie wynosi w WBK 23zl. za cos przeciez bira ta kase...
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

16 Wrz 2007, 19:12

O Ciekawe, a masz do tego link, i pamiętaj, że ma być to kredyt samochodowy...
Kozi
Nowicjusz

16 Wrz 2007, 19:42

Większość stron banków znam na pamięć i nie spotkałam się z taką opcja przy kredytach samochodowych, więc też będe wdzieczna za link :) i nie twierdzę że to nie jest możliwe, ale po prostu hm nie dostrzegłam tego
Naomi
Początkujący

17 Wrz 2007, 14:32

bronek napisał(a):czy aby na pewno?? nie wien jak jest w tej ofecie ale jak przegladalem niedawno w kilku bankach to w kazdym bylo mozna ubezpieczyc kredyt od utraty pracy. przeciez i tak sobie za to licza i to nawet niezle np. przy racie ok 300zl ubezpieczenie wynosi w WBK 23zl. za cos przeciez bira ta kase...

Ubezpieczenie od utraty pracy z tego co się orientuję jest w kosztach kredytu...to samo jak w przypadku innych wypadków losowych...wiadomo...bank się musi zabezpieczyć...
Saimon
Początkujący