Kredytowanie samochodów Oferty

11 Gru 2020, 19:34

Witam tym razem to ja z zapytaniem
Ostatnio tj. początek grudnia jakieś szaleństwo sprzedażowe u nas na furki :lol: ..nawet sa klienci na to co dopiero przyjedzie ,niektóre jeszcze ich w polsce nie ma a już sprzedane ..nie wiem co się dzieje ..koniec świata? może ludzie boją się Covida i auta zaczęli kupować żeby jeszcze coś pojeździć i użyć życia :lol:

No ale do meritum, czy ktoś poleci jakieś korzystne dla klienta warunki finansowania auta ? W sensie coraz więcej zapytań mam auta na raty i dlaczego by nie wyjść naprzeciwko oczekiwaniom i wprowadzić takie coś do oferty...tylko że czy dużo zachodu z tym ? na razie chcę robić rozeznanie bo na tą chwilę nie miałem z tym styczności, tylko sprzedaż dla firm na przelew ...oraz gotówkę.
Wchodzę powoli w furki troszkę droższe od 50 000zł w górę i nie zawsze kowalski ma do dyspozycji taką gotówkę, a chciałby autko zakupić.
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie

11 Gru 2020, 21:56

Poszukaj przedstawiciela z mbank-mleasing, santander, arval, impuls etc., oni ogarniaja finansowania aut. Kiedyś getin robił dobre oferty ale go już nie ma.
Jsk chcesz mogę pogadać z gościem z impulsu czy oprócz leasingu również kredyty ogarnie.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Firmowe hatchbacki klasy C – co oferują wersje bazowe?
    Według najnowszych danych Polskiego Związku Przemysłu Motoryzacyjnego najpopularniejszym segmentem minionego roku okazała się klasa C. Od stycznia do grudnia zarejestrowano w sumie 139 tys. kompaktów. Jak podaje Samar, ...
    Sezon na rowery, rolki, deskorolki i hulajnogi
    W ciepłych miesiącach roku wzrasta liczba wypadków z udziałem rowerzystów. W zeszłym roku sprawcami aż 1830 z nich byli kierowcy samochodów osobowych. Zapobiec takim zdarzeniom można m.in. poprzez zachowanie ...