Daje film poglądowy.
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Jakieś trzy-cztery lata temu miałem na warsztacie Felicję z 1999 roku . . Przebieg - około 34 tysi . Tylko Opony jeszcze z fabryki . Auto bez rdzy , z zewnątrz porysowane , lakier zmatowiały, zniszczony. Teraz dlaczego tak się stało . A więc tak . Właściciel jak był jeszcze w miarę młody kupił nówkę z salonu . Jeżdził niewiele . Na działkę rekreacyjną nad zalewem i w koło komina . Kilometrów niewiele przybywało . Z czasem właścicielowi jak i autu lat przybywało . Właściciel został seniorem . Zaczął chorować między innymi na oczy . Zaćma . Auto stanęło w garażu w bezruchu. A że w garażu to i tam rowery . Młodsza część rodziny podrapała , porysowała lakier przeciskając się w wąskim przejściu. W końcu już dziadek postanowił darować to auto komuś z najbliższej rodziny . I tutaj zrobił się problem . Nikt nie chciał Wnuczek - ja mam gulfa 6 więc........ Młodszy syn -bez przesady ..... Starszy syn - wprawdzie mam atosa co się sypie to jednak nie ...... Dlaczego ? Bo jak ojciec przyjdzie do mnie żeby go gdzieś zawieżć to mając swoje to będzie rozmowa że nie teraz , nie mam czasu , póżniej . Jak wezmę felicję to na pewno będzie - dałem to wież mnie teraz i jużKao napisał(a):Auto ma na liczniku tylko 50 tyś km. Wierzycie że istnieją takie auta?
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Baza z danymi technicznymi samochodów marki VOLKSWAGEN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne VOLKSWAGEN