Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
ZEL_MEN napisał(a):Zgadzam sie z kolegą "Roadkiller" nigdy nie mieli a gadają.... jak kupowałem moją 1,6 2000r. bogata wersja klimatronic, przebieg był 160 tyś km. wszyscy odradzali (tylko nie sprzedający dobry znajomy) i tak pojeździłem 2 latka bez większych problemów. na koniec przy przebiegu 190 tyś km wiedziałem że poduchy pod silnikiem oraz skrzynią są wyjechane aczkolwiek autko sprawowało sie świetnie nigdy mnie ie zawiodła a ) wiec powodzianka
artopoo napisał(a):ZEL_MEN napisał(a):Zgadzam sie z kolegą "Roadkiller" nigdy nie mieli a gadają.... jak kupowałem moją 1,6 2000r. bogata wersja klimatronic, przebieg był 160 tyś km. wszyscy odradzali (tylko nie sprzedający dobry znajomy) i tak pojeździłem 2 latka bez większych problemów. na koniec przy przebiegu 190 tyś km wiedziałem że poduchy pod silnikiem oraz skrzynią są wyjechane aczkolwiek autko sprawowało sie świetnie nigdy mnie ie zawiodła a ) wiec powodzianka
a co bedzie jak kupi samochod z przebiegiem 250 000 przekreconym na 150? mowiles ze skrzynia sie sypala juz..... te laguny to sa jednorazowki..... mialem kiedys z wspolnikiem pomoc drogowa w niemczech i jakie auta najczesciej sie sciagalo? Laguny , wiec nie mowcie ze te autka takie dobre... jak masz szczescie to i maluchem zrobisz 200 000 . Jesli samochod bylby taki dobry to nie kosztowal by takich groszy..... popatrz na konkurencja (nie made in france) Ja bym juz za ta cena jakiegos fajnego Hyundaia poszukal , np. Elantre znajdziesz duzo mlodsza.... , albo nawet Alfa Romeo w dieslu....
pozdro i jeszcze raz odradzam
Baza z danymi technicznymi samochodów marki RENAULT. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne RENAULT