Witam. Jestem w posiadaniu Citroena c3 silnik 1.4. Od dłuższego czasu krótko po odpaleniu samochodu obrotomierz "falował". Na początku w niczym to nie przeszkadzało i wszystko normowało się po dodaniu gazu. Z czasem jednak obroty przy owym falowaniu spadały momentami niebezpiecznie nisko, przez co samochód ledwo chodził. Ponownie wszystko się normowało po dodaniu gazu. Niestety niedawno auto przestało w ogóle odpalać bez dodania gazu. Byłam z autem u kilku mechaników, troje z nich podłączało samochód do komputera i za żadnym razem nie wyskoczył żaden błąd. Wymieniałam już czujnik temperatury, olej, filtry, akumulator, nic to nie zmieniło. Od jakiegoś tygodnia/dwóch mam już nawet problem, żeby odpalić go dodając gaz. Zupełnie tak, jakby go w ogóle nie wyczuwał, nie reaguje na niego. Dodam jeszcze, że dzieje się tak zazwyczaj na zimnym silniku, gdy chcę odpalić krótko po zgaszeniu problem jest mniejszy, ale również występuje. Rano też problem jest mniejszy w porównaniu z popołudniem gdy samochód postoi w pełnym słońcu przez kilka godzin. Nie znam się zupełnie na samochodach dlatego przepraszam jeśli coś jest napisane zbyt prosto lub niezrozumiale, proszę o pomoc.