Książka gwarancyjna lub serwisowa pojazdu

26 Mar 2010, 17:57

Nie znalazłem odpowiedniejszego działu wiec pisze tu...

Poszukuje ksiązki serwisowej (gwarancyjnej) w formie pdfa lub jakiejkolwiek innej do druku. Zagineła mi moja z Hondy, a chce sobie po prostu pisać na bierząco naprawy i mechanik bedzie miał gdzie piecząki przybijać przy naprawie. Kiedys to może sie przydać przy sprzedaży auta.
Wiem że można kupić na allegro ale drogie to i niepotrzebne. Wystarczy mi byle podróba, niekoniecznie z Hondy.
Goodway
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: GOP

26 Mar 2010, 20:40

Skoro nie potrzeba Ci jakiejś z allegro a wystarczy byle podróba tylko żeby mechanik mógł pisać kiedy i co robił to zwykły zeszyt powinien Ci wystarczyć.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

26 Mar 2010, 21:56

Bede kiedys sprzedawał auto i ksiazka serwisowa mimo że nieoryginalna bedzie lepiej wygladac niż jakis zeszyt.
Goodway
Nowicjusz
Awatar użytkownika

26 Mar 2010, 22:21

Zbieraj rachunki od mechanika i za części , to lepiej będzie wyglądać . Jak przedstawisz jakąś lipną kopie to jeszcze ktoś pomyśli że chcesz go oszukać .
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi

27 Mar 2010, 10:12

:) to uwielbiam w polskich forach. Pytasz o coś, wszyscy ci odpowiadają ale nie na pytanie :)
Goodway
Nowicjusz
Awatar użytkownika

27 Mar 2010, 13:47

A mi najbardziej podoba się na forach polskich że ktoś czegoś poszukuje, wybrzydza to nie i tamto też nie ale google'a który nie gryzie użyć się nie chce.

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Odrobinę zaangażowania i własnej inicjatywy na przyszłość :!:
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota S-FR Racing Concept
    Rok po premierze S-FR Toyota pokazała na Tokyo Auto Salon 2016 jego wyczynową wersję – S-FR Racing Concept. Model powstał w japońskim studiu Toyota Gazoo Racing, które opracowało do niego bogaty pakiet aerodynamiczny, ...
    Lexus UX - nowe wersje specjalne
    Najmniejszy SUV Lexusa doczekał się nowych wersji specjalnych. Miejski crossover klasy premium jest teraz dostępny w odmianach F Sport Style Blue i Elegant Black. Te warianty podkreślają charakterny styl modelu UX i robią ...

27 Mar 2010, 20:57

Tak, szukałem, nie znalazlem. To co podałeś to instrukcja obslugi, tego jest masa na necie. Niestety książeczek gwarancyjnych łatwo znaleźć nie można.
Goodway
Nowicjusz
Awatar użytkownika

27 Mar 2010, 21:30

Goodway napisał(a):Tak, szukałem, nie znalazlem. To co podałeś to instrukcja obslugi, tego jest masa na necie. Niestety książeczek gwarancyjnych łatwo znaleźć nie można.

To licho szukałeś, ja znalazłem, zajęło mi to co prawda 20 min ale znalazłem.
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika