Witam Właśnie zakupiłem (dzięki poradom kilku z was) Civica z 1996 roku. I tu mam problem, gdzie mogę znaleść ksiązeczkę z informacjami o tym aucie? Już posiadam taką jednak jest po włosku i nic nie rozumiem Proszę o jaką pomoc.
Allegro mówisz... sprawdzę. Czy coś istotnego, hm... wiesz chciałbym się jak najwięcej dowiedzieć o poprawnym eksploatowaniu tej hondy, tzn. przy jakich obrotach zmieniać biegi, kiedy mamy ekonomiczną jazdę. Wiem że wszystko mogę znleść na necie ale książka to ksiązka, więc poszukam na allegro. Wielkie dzięki dal Ciebie!
hehe nie ma za co kolega mówił, że zmienia obroty, gdy dochodzi do 3 tysięcy. Jeździ spokojnie zazwyczaj i autko nie pali mu więcej niz 6l/100km. Jutro w szkole zapytam się go czy jest takie coś w tej książeczce, żebyś też nie tracił na darmo pieniędzy...
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
MHC Mobility - Twoje rozwiązanie dla długoterminowego wynajmu pojazdów Potrzebujesz nowej floty samochodowej dla swojej firmy? MHC Mobility oferuje długoterminowy wynajem pojazdów, który zapewni Ci profesjonalne wsparcie i optymalizację kosztów. Bez względu na to, czy szukasz ...
Tak będzie wyglądać nowy POLSKI samochód elektryczny Vosco S106EV W dniu 29 marca br. w Fabryce Samochodów Osobowych SYRENA w Kutnie S.A. zaprezentowany został jeżdżący prototyp pojazdu elektrycznego Vosco S106EV bazujący na wcześniejszej wersji spalinowej S106. Projekt ten realizowany ...
zmieniasz biegi wtedy kiedy auto jest na odpowiednich obrotach i osiągnęło odpowiednia prędkość , czyli 1 na 2 przy prędkości około 25km/h z 2 na 3 przy prędkości około 40-50/km/h z3 na 4 przy prędkości około 80-90km/h z4 na 5 przy prędkości około 110-115km/h wiesz może twój silnik ma inna charakterystykę i lepiej wkręca sie na wysokich obrotach ale ja mam renaulta thalie i tak zmieniam zawsze i przy takiej jeździe autko jest najbardziej oszczędne a jak jadę na trasie to już w ogolę...5l/100km.
No właśnie też tak myślałem, tylko mam taką kontrolkę która się zapala podczas oszczędnej jazdy i wszystko było by cacy gdyby nie to że przy 80 km/h "wymaga" 5-go biegu aby nadal się paliła
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.