Kto by się podjał tego???Tylko dla profesionalistów

12 Lut 2008, 17:58

ZdjęcieZdjęcie

Kto by się teog podjał tego tunningu nie łatwego chodzi mi o dodanie spojlerów zderzaków maski jakieś dobrej z wlotem ale nie carbon przyciemnienie szyb itd.żeby wyglondał bardzo fajnie bardzo profesionalny tuning mi chodzi ale bez logów firm

P.S. Podją by się ktos tego??
DAMIAN1122334
Początkujący

Miejscowość: Rzeszów

14 Lut 2008, 15:30

heh to zalezy od wynagrodzenia :wink:
fliOX
Nowicjusz

Miejscowość: Świdnica

14 Lut 2008, 16:00

Oj przykro mi wynagrodzenie nie będzie chyba jestescie moimi kolegami:)
I mi przerobicie ten obrazek :)
Bardzo mi na tym zalezy.
DAMIAN1122334
Początkujący

14 Lut 2008, 17:31

hehe nie no jasne :) ale wiesz... jak chcesz miec profesjonalna wizualizacje to tego nie da sie zrobic w 5 min (tym bardziej na 2 ujeciach).do tego trezba ok 2tyg pracy. a ja sie zajmuje profesjonalnymi wizualizacjami dla firm tuningowych i robie to za kase :) tak wiec przykro mi... polecam forum firmy ANC Tuning

PS daj lepsze jakosciowo fotki bo te sie nie nadaja do VT
fliOX
Nowicjusz

14 Lut 2008, 18:27

Nie mam lepszych mógłbys spróbowac ten 1 obrazek ztyningowac?
DAMIAN1122334
Początkujący

15 Lut 2008, 15:11

Podałbyś mi linka do tego forum??
DAMIAN1122334
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

30 lat Toyoty Camry w Polsce
    Historia Toyoty Camry w Polsce rozpoczęła się 1987 roku. Przez wiele lat był to flagowy model osobowy w gamie marki, który u progu nowego stulecia został wyparty przez Lexusa. Niewykluczone jednak, że wkrótce ...

15 Lut 2008, 20:15

ja bym sie podjął ale prosze o nazwe jakiego dobrego programy nie jakis tam paint czy tego typu programy
chodzi mi o program do virtualnego tuningu i tylko do tego
prosze o nazwe lub jakiegos linka a z chęcią sie tego podejme
siwy
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jarosław

16 Lut 2008, 00:37

Ale to nie dla amatorów.

P.S.Ale nie zaszkodzi zobaczyc.
DAMIAN1122334
Początkujący

16 Lut 2008, 01:14

Eh na początku zajechało mi tu materializmem ze strony jednego z użytkowników... :/
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

16 Lut 2008, 10:29

dziwisz się? ja obecnie zarabiam na grafice + jeszcze mam normalna pracę, więc wiesz... za free to ja już właściwie nic nie robię, bo nie mam na to czasu... do tego dochodzą testy sprzętu i tym samym muszę wykupić abonament na 72 godzinną dobę... jak się wyrobię z zaległościami (ok. miesiąca czasu) to będzie można coś pomyśleć... zresztą... te fotki na nic nie pozwalają...
People cannot gain anything without sacrificing something... that's an equivalent trade.
Bio
Początkujący

18 Lut 2008, 10:22

Piter napisał(a):Eh na początku zajechało mi tu materializmem ze strony jednego z użytkowników... :/

heh... taki projekt dla firm robi sie za min 600zl a ja mam w tej chwili Mistrzostwa Polski w VT, miedzynarodowe mistrzostwa i konkurs Maxi Tuning.... do tego pracuje jako grafik i robie takie cos na zlecenia wiec jednoczesnie pracuje nad 4 takimi projektami z ktorego kazdy zajmuje mi od 2 do 4tygodni...takze nie dziw sie ze sie o to zapytalem. poza tym w temacie jest "dla profesjonalistow" wiec jesli chcesz miec cos dobrze no to niestety...takie rzeczy sa w cenie...

PS sorki damian ze nie podalem CI linka ale teraz dopiero wszedlem na to forum. ale widzialem ze sobie poradziles :)
fliOX
Nowicjusz

02 Sie 2008, 19:55

fliOX napisał(a):heh... taki projekt dla firm robi sie za min 600zl a ja mam w tej chwili Mistrzostwa Polski w VT, miedzynarodowe mistrzostwa i konkurs Maxi Tuning.... do tego pracuje jako grafik i robie takie cos na zlecenia wiec jednoczesnie pracuje nad 4 takimi projektami z ktorego kazdy zajmuje mi od 2 do 4tygodni...takze nie dziw sie ze sie o to zapytalem. poza tym w temacie jest "dla profesjonalistow" wiec jesli chcesz miec cos dobrze no to niestety...takie rzeczy sa w cenie...

PS sorki damian ze nie podalem CI linka ale teraz dopiero wszedlem na to forum. ale widzialem ze sobie poradziles :)

Ojej to ty powinieneś być sławny a nie słyszałem o tobie :evil:
To jest porządne FORUM . nie ma tu miejsca na takie przechwałki .
tak w ogóle ten post to jedna wielka reklama.

REKLAMA --- POST DO USUNIĘCIA
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą ;-)
conest997
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 4
Miejscowość: Olsztyn
Auto: BMW E36 coupe 2.0 170 km