REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/moto-sport-a166/toyota-ts050-hybrid-przod-t28656.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
MoDComp napisał(a):Jednak jest druga kwestia, wiadomo, że każdy driver chce nieraz poszaleć, pokazać co "jego potwór" potrafi (nie mam tu bynajmniej na myśli "potworków" w spodniach, bo do tego inne miejsca służą niż ulica). No ale wróćmy do zagadnienia.
Powiedzcie mi, gdzie taki młody człowiek może się bezpiecznie i za darmo wyszaleć? NIGDZIE!!
No ale coz latwiej karac i zgarniac kase niz postawic na bezpieczenstwo i zadowolenie obywateli...
A ja też mam się nie odzywać?Luke16 napisał(a):(...) radziwil swoim komentarzem mnie rozbawiłeś do łez...Nigdy nie mieszkałeś na wsi i nie pracowałeś to się nie wypowiadaj
czyli po prostu i zwyczajnie: "zawód wykonywany: syn...". Ale (mam nadzieję!) kiedyś dojrzejesz, zaczniesz sam pracować na swoje mandaty, może nawet jakaś dziewczyna zgodzi sie zostać Twoją żoną. I wtedy Twoje spojrzenie na świat jak również na drogę ulegnie drastycznej przemianie. Ale do tego trzeba czasu i dojrzałości.Luke16 napisał(a):pocieszny i MoDComp, , nie pracuje , nie mam nawet NIPu, nie rozliczam się itp... Czyli przysłowiowo nic mi nie mogą zrobić ...
A wiesz, gdzie w całej europie, a nawet na całym świecie! jest jakis taki DARMOWY tor?MoDComp napisał(a):Jednak jest druga kwestia, wiadomo, że każdy driver chce nieraz poszaleć, pokazać co "jego potwór" potrafi (nie mam tu bynajmniej na myśli "potworków" w spodniach, bo do tego inne miejsca służą niż ulica). No ale wróćmy do zagadnienia.
Powiedzcie mi, gdzie taki młody człowiek może się bezpiecznie i za darmo wyszaleć? NIGDZIE!!
Luke16 napisał(a):(...) PROSZE O ZAMKNIĘCIE TEGO TEMATU