Kto pomoże zidentyfikować łożysko ?

25 Wrz 2007, 21:12

Witam wszystkich..

Chcialem prosic Was o pomoc w zidentyfikowaniu lozyska ktore znalazlem podczas pozadkow w piwnicy...
Lozysko jest nowe, zafoliowane...

Na samochodach sie nie znam za bardzo ale z tego co mi powiedziano w sklepie z czesciami do aut jest to lozysko najprawdopodobniej od samochodu ciezarowego.. lozysko stozkowe..

Wyprodukowane w Rosji. Stare i po numeracji raczej nie mozna powiedziec od jakiej marki samochodu jest..
Nie jest mi zupelnie niepotrzebne a szkoda mi wyrzucic .. przedstawia to jakas wartosc ?Moze komus potrzeba ?
Nie chcialem wystawiac na allegro poniewaz nie wiedzialbym nawet jak to opisac :)

Prosze o pomoc za ktora z gory dziekuje ;)

Poniezej zamieszczam zdjecia:
own_age
Nowicjusz

13 Wrz 2008, 20:04

Zobacz na numery pod folią.na pierścieniu wtedy będzie wiadomo jakie to wymiary i do czego można je zastosować.
stefan215
Początkujący
Awatar użytkownika

03 Paź 2008, 15:44

podaj symbol łozyska to ci powiem za ile mozesz sprzedac.
nie szykuj sie jednak wiecej niz na 20 zl ;)
wojtek-armet
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co zrobić gdy zderzenie jest nieuniknione?
    Wśród wielu kierowców można spotkać się z opinią, że w przypadku sytuacji awaryjnej – uderzenia w potencjalną przeszkodę (drzewo czy inny samochód), należy uderzyć bokiem auta. Nic bardziej mylnego! ...
    Powrót z wakacji bez pośpiechu
    Nadszedł czas powrotu z urlopów. Jak zadbać o to, żeby bezpiecznie dotrzeć do domu? Przede wszystkim ważny jest brak pośpiechu i dostosowanie prędkości do warunków panujących na drodze. Najwięcej osób ...