Które auto jest najbardziej odpowiedne dla kobiety?

23 Kwi 2010, 14:12

Wg mnie Alfa Romeo Spider 2000 to fajne auto dla fajnej babki. No i każdy facet na takim aucie (albo w takim aucie) fajną babkę by chciał brać :) Przepraszam feministki. Na melanże nie polecam tej fury, zbyt dużo alkoholu z tyłu się nie zmieści.
?stupid
Nowicjusz

Miejscowość: Kutno

29 Kwi 2010, 10:19

zdecydowanie mini
Ostatnio edytowany przez sebastian43210, 01 Maj 2010, 13:48, edytowano w sumie 1 raz
sebastian
sebastian43210
Początkujący

Miejscowość: warszawa

02 Lip 2010, 21:50

Kretynskie, seksistowskie i szowinistyczne zapytanie - zastanowcie sie!!! - czym Kobieta rozni sie od Mezczyzny-odpowiem- dokladnie niczym.
Oczywiscie , byc moze jakas prymitywna, zniewolona chuda blondynka z plikiem bachorow na podoredziu zadowoli sie jakim wyrobem samochodopodobnym - przykre.
A moze tak Nysa TOWOS na zakupy, a Syrena na niedzielny wypad do Parafii i tesciow!
Osobiscie znane Mi Kobiety jezdza:
-Bentley
-Ferrari
-Porsche
-Rolls-Royce Drophead
oraz Mercedes-S-Klasse, w tym oldtimery, Audi, Land Rover, Dodge Viper, przy czym w 90% pisywanych samochodow - SAME sie ich dorobily - wlasnym intelektem i praca.

Pozdrawiam
"Syrena to samochod przodownikow pracy oraz inteligencji robotniczo -chlopskiej miast i wsi."
Voytec
Nowicjusz

Miejscowość: Frankfurt/Main

05 Lis 2010, 11:12

Dla kobiety? żadne :mrgreen: (Voytec Pozdrawiam:D)
tak na poważnie to
Opel Tigra typowo kobiece auto nie wyobrażam sobie faceta za kółkiem tego auta
Kula66
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

05 Lis 2010, 12:54

Co to za różnica czy to facet czy babeczka. Nie ma podziału na damskie i męskie, ważne kto się w czym czuje dobrze. Moja żona jak się poznaliśmy miała Forda F przez jakieś pół roku bo zawsze jej się marzył, niewyobrażalny widok kobiety bardzo drobnej budowy za kierownicą tego monstrum ;)
"Nie wiem co się tak uparłeś na to V6 skoro byle Opel, czy Ford to ma..."
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

05 Lis 2010, 14:19

Jednak coś w tym jest skoro o tym wszyscy mówią. Ja jak widzę faceta w Tigrze to jest to co najmniej śmieszne
Kula66
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

05 Lis 2010, 20:29

Skoda Fabia Rs
albo Citroebn Ds3
albo może Fiat 500
james00796
Początkujący

Miejscowość: Prokowo

06 Lis 2010, 21:27

Spotykam tyle samo samochodów typu Q7, grand vitara, patrol, discowery itp prowadzonych przez panie jak i panów :roll: Każdy wybiera to co lubi i przypinanie poszczególnych sanochodów do grup osób jest trochę bez sensu.
nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem... ;)
BRODATY
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Muhlhausen ;)
Auto: Nissan Terrano II
Silnik: 2.4 KA24E 124KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

07 Lis 2010, 19:05

Ja bym jeszcze dał Peugeot RCZ
james00796
Początkujący

Miejscowość: Prokowo

08 Lis 2010, 08:57

BRODATY napisał(a):Spotykam tyle samo samochodów typu Q7, grand vitara, patrol, discowery itp prowadzonych przez panie jak i panów :roll: Każdy wybiera to co lubi i przypinanie poszczególnych sanochodów do grup osób jest trochę bez sensu.

zgadzam się :smile:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

16 Lis 2010, 21:50