REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
sonny123 napisał(a):ie wiem jak jest z dzisiejszymi topowymi instalacjami LPG ale z tego co kiedys czytalem to jest wieksze ryzyko usterek silnika, gorsze osiagi, drozsze przeglady a to juz wystarczajaco zeby mnie od tego odrzucilo.
sonny123 napisał(a):Saab jest bardzo ladny, mialem okazje jechac 9-3 1.8t 150KM i naprawde jazda byla przyjemna. Tylko jak z czesciami?
Superb ładniejszy od Passata?sonny123 napisał(a):VW odrzucilem tylko ze wzgledu na sylwetke, nigdy mi sie to auto nie podobalo ( poza najnowszym modelem). A Audi, czytalem wiele opinii, ze jesli chce sie miec dynamiczne auto to trzeba patrzec na silniki 3l i wzwyz, lub 2.7 bi turbo
witamy w czasach świetności kaset magnetofonowych i instalacji mieszalnikowych. Teraz instalacje są zupełnie inne, a i wiedza na ich temat wśród mechaników i monterów większa. Założysz dobre LPG w dobrym warsztacie to nie będzie żadnych problemówsonny123 napisał(a):Nie wiem jak jest z dzisiejszymi topowymi instalacjami LPG ale z tego co kiedys czytalem to jest wieksze ryzyko usterek silnika, gorsze osiagi, drozsze przeglady a to juz wystarczajaco zeby mnie od tego odrzucilo. Wiem, ze moge sie mylic ale jednak takie opinie sie pojawiaja.
mike1735 napisał(a):tak czy siak ma padakowy silnik 2.8 taki sam jak w VW/Audi.
aaaaaaaaaLovato34 napisał(a):Np 1,8T może jest tańsze niż 2,8 Vr6 w eksploatacji ale znaleźć kogoś kto ogarnia tę jednostkę, potrafi dobrze ją zdiagnozować to chyba łatwiej trafić szóstkę w totka
tylko czy taki "obeznany" kupuje VW?Lovato34 napisał(a):Więc dla mnie 1,8T, 2,8Vr6 itp..R32 to są jednostki dla kogoś kto wie co kupuje i wie gdzie będzie serwisował
kuźwa, ale ulepsonny123 napisał(a):http://otomoto.pl/oferta/volvo-s40-t5-t ... 7612b25b19
mike1735 napisał(a):aaaaaaaaa you made my day cóż za optymistyczny akcent przed snem
No cóż, mechanicy w stylu Wiesia mają to do siebie, że nie ogarniają wielu rzeczy. Do takich nie oddalbym nawet roweru. Nie dziwią mnie powyższe słowa, skoro do takich jeździsz