Jeszcze nie teraz ale za jakiś czas będę myślał o zmianie auta. Obecnie mam Forda mondeo mk4 z 2012 roku. Auto mam w leasingu, brałem jako auto używane w Niemczech bo tu pracuję i obecnie mieszkam. Za jakiś czas mam zamiar zmienić auto, również w leasing i zastanawiam się między 3 autami.
- Ford mondeo mk5 (Liftback) - Volksvagen Passat B8 (Kombi) (Bardziej mi się podoba Arteon ale to już raczej droższa półka) - Nowa Insignia B (Liftback)
W sumie jeśli to nowe auto w leasing to patrzysz na to czy warunki finansowania Ci odpowiadają i czy auto spełnia Twoje wymagania (moc silnika, bagażnik, wyposażenie). Awaryjność ma trzeciorzędne znaczenie jeśli bierzesz auto na 3 lata.
Będe brał używane więc prawdopodobnie był by to passat albo mondeo bo produkcja trwa od 2014. Ale to jeszcze nie teraz, gdzieś tak za rok-dwa bo dopiero dwa lata jeźdze obecnym mondeo, tylko tak sie teraz zastanawiam co lepiej wziąć pod uwagę. Rocznie robie okołoc 25-30 tyś km, trasa-miasto.
plosik1989 napisał(a): Ale to jeszcze nie teraz, gdzieś tak za rok-dwa bo dopiero dwa lata jeźdze obecnym mondeo, tylko tak sie teraz zastanawiam co lepiej wziąć pod uwa
Połączenie kabrioletu i coupé, czyli legendarna targa Nadwoziem, które łączy w sobie właściwości kabrioletu i coupé, jest targa. W takim rozwiązaniu nie jest możliwe zdjęcie całego dachu, lecz tylko jego głównej, szczytowej części. Konstrukcję tego typu ...
Zmiana opony na letnie? Lepiej tydzień za późno niż dzień za wcześnie! Temperatury rano i wieczorem przekraczające 7 stopni Celsjusza to znak, że nadchodzi czas na zmianę ogumienia sezonowego. Nie warto jeździć latem na zimówkach, ale moment wymiany opon na letnie warto dobrze zaplanować. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.