Mógłby mi ktoś doradzić przy kupnie samochodu ? Mam do wykorzystania 20 - 22 tysięcy. Na oku mam Audi A3 z 2003 roku, 2,0 TDI 140 KM oraz Audi A4 B6 Avant. Możecie mi coś powiedzieć na temat tych aut ? Poszukuje auta z dość młodym rocznikiem, oczywiście w dieslu, dość dobrze mocnym silnikiem.
breakin napisał(a):Audi A3 z 2003 roku, 2,0 TDI 140 KM oraz Audi A4 B6 Avant
Tylko nie bierz 2,0 TDI bo to jest bardzo awaryjny silnik ogólnie odpuść nowsze samochody grupy VAG bo nie mają silników godnych polecenia. I przy okazji rocznikiem się nie jeździ. Może opel astra H.
breakin napisał(a):Dobrze, ale jeśli chciałbym wybrać jakąś a3, to z jakim silnikiem ?
Tam praktycznie nie ma silników godnych polecenia ale jeśli jednak A3 to dobre silniki to: Mułowaty i sporo palący benzynowy 1,6 8V 102 KM lub 1,9 TDI 105 KM.
Volvo S60 Polestar Concept to najszybsze koncepcyjne Volvo Najszybszy samochód koncepcyjny w historii Volvo to "Volvo S60 Polestar Concept" które wyposażono we wzmocniony rzędowy sześciocylindrowy silnik T6 napędzający cztery koła za pośrednictwem układu Haldex. Ten ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.