Ktore BMW wybrać?

13 Lip 2008, 11:20

Witam ma problem chce kupic bmw e46 320 i zastanwaiam sie ktora wybrac?oto 1 [link do oferty na Allegro wygasł] i 2 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] co myslicie ktora lepsza?ta 1 ma jakis duzy przebieg! sam niewiem!a moze macie jakis inne fajne?pozdrawiam
chemik666
Nowicjusz

13 Lip 2008, 12:19

Co prawda nie orientuję się dokładnie w beemkach, ale wziąłbym tą z mniejszym przebiegiem. Sam przebieg bardzije do mnie przemawia, a poza tym bardziej mi się podoba ;)
Ostrożność nie jest tchórzostwem.
Lekkomyślność nie jest bohaterstwem.
Martoro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Świętochłowice

13 Lip 2008, 18:32

Osobiście wybrałbym tą z mniejszym przebiegiem, jakoś wizualnie jest ładniejsza.
norwegian1985
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

14 Lip 2008, 21:19

Tamta z większym przebiegiem aluski ma ładne, ale wolałbym tą 1.
Rodri94

14 Lip 2008, 22:16

Powiem tak jeśli chodzi o wygląd ta druga ale jeśli chodzi o przebieg to ta pierwsza , a wiadomo do tej pierwszej dokupisz ładne aluski i też będzie ładnie wyglądać
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

14 Lip 2008, 22:55

Bierz zdecydowanie 1. Patrząc na przebiegi to będziesz mieć 2 lata jeżdżenia więcej. I z takim przebiegiem to długo byś nie pojeździł. Nie chce ci mieszać w głowie, ale czy musisz koniecznie BMW kupować?
Rainmaker
Nowicjusz

15 Lip 2008, 00:09

A czemu ma nie kupować bmw?

A co do tematu to ja bym pomyślał i wybrał tą, która po obejrzeniu i sprawdzeniu będzie lepsza, a nie zakładał durne tematy na forum, skoro obie mogą być bite/kręcone/niesprawne/kradzione itd.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

15 Lip 2008, 00:38

Kolego, nie unoś się. Forum jest po to, aby wymienić się wiedzą i opiniami, a jak ktoś ma do nas pytanie to odpowiadamy
Martoro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

15 Lip 2008, 07:48

Obie BMW są piękne, i te Bmw bardzo mi sie podobają. Przebieg 150 tys jest na akceptowalnym poziomie....i powiem ci że tak jak koledzy już stwierdzili, dokupisz do tej pierwszej aluski i bedzie smigać.... :)
A tak na marginiesie, to bradzo dobry wybór taka BMW, a nie myślałeś op wiekszej seri 5, jeźdźi sie znacznie lepiej, jest bardziej komfortowa :)
______________PRECZ Z [ *F*O*R*D*A*M*I ]_________
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie

15 Lip 2008, 20:43

pewnie ze myslalem o 5 ale tylko tyle dalem rade ugrac z zonka:P tzn 3!! na innym forum mi pisali ze czarna ma na 100% licznik cofany i cos w wygladzie jakby bita???skad oni to wiedzą?sam niewiem mam dylemat!!nad innym samochodem tez myslalem moze jakas toyota ,honda ale jakos marzy mi sie bmw a skoro jest hajs warto spelnic marzeenie:P pisza i mowia ze czesci i serwis drogi ale jakos sie uparlem i szukam juz 3 tyg i nic!zawsze
ktos odradza!!
chemik666
Nowicjusz

15 Lip 2008, 21:03

jak na 2000r. 150 tys przebiegu to cos malo :)
diesle w Niemczech robia min. 30tys rocznie
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

15 Lip 2008, 22:25

Zdarzają się różne egzemplarze, jedni jeżdżą więcej, inni mniej. Ale spróbować zweryfikować ten przebieg nie zaszkodzi ;)
Martoro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

16 Lip 2008, 01:21

No nie zaszkodzi, najlepiej w tym celu napisać parę postów na forum.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

16 Lip 2008, 07:36

Jak bym kupował taka bmw, zabrał bym ze sobą mechanika, jakiegoś handlarza (można takiego wynająć) zapłacił im po te 50zł, zawiózł, kazał obejrześ dokładnie. Następnie zadzwonił bym do serwisu i sprawdził bym tą konkreta BMW....i wtedy bym podejmował decyzje ;)
Wiem że cofają liczniki, ale akutar w BMW całkowite wycofanie licznika i tak można sprawdzic....a sposób jest taki :
przekręca się kluczyk, na zapłon chyba, przytrzymyje się ten dzyndzel przy zegarach (trzymasz długo tak jak byś zerował) i po chwili, zegary same szaleją, a komuter licznika pokazuje ostatnie zapisy km. jak będzie po 150 000, 300 000 to wiadomo co jest grane ;]
______________PRECZ Z [ *F*O*R*D*A*M*I ]_________
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie