Które felgi do Mercedes C klasa W205?

09 Sie 2018, 18:24

Witam, za niedługo odbieram samochód i potrzebuje porady forumowiczów odnośnie doboru felg. Po przejrzeniu wszystkiego najbardziej spodobały mi się GMP Stellar, ale są dwa kolory dostepne: Black Diamond oraz Anthracite Diamond, dodam że samochód będzie koloru białego, a felgi mają być rozmiaru 18'. W związku z tym, który według was odcień bardziej pasuje do tego auta?
Zdjęcia w załączniku. Pozdrawiam.
mily1337
Obserwowany

Zdjęcia: 3

09 Sie 2018, 19:11

No wiesz to Tobie ma się podobać a nie dla nas, ja bym wybrał czarne jeżeli już pytasz
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

24 Sie 2018, 14:46

Ja też bym wybrał te z czarnym wnętrzem. Biały samochód na pewno będzie miał jakieś ciemne akcenty, poza tym jak byś miał ciemne szyby to dla mnie lepiej będą się tedy też komponowały takie felgi.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hyunadi Santa Fe Nowej Generacji - wizualizacje modelu
    Hyundai ujawnił pierwsze informacje dotyczące modelu Santa Fe Nowej Generacji, którego światowa premiera odbędzie się w lutym, a europejska prezentacja będzie miała miejsce podczas targów motoryzacyjnych w Genewie. ...
    Nie jedz, nie pij, nie pisz podczas prowadzenia auta
    Wielu kierowców zdaje sobie sprawę z tego jak bardzo niebezpieczne jest korzystanie z telefonu komórkowego podczas prowadzenia auta. Czy jednak wiedzą, że niemal równie groźne podczas jazdy jest jedzenie ...