Ktore radio wybrac? JVC KD-X50BT VS PIONNER DEH-X3500UI

10 Lut 2013, 20:57

JAK W TEMACIE KTORE RADIO WYBRAC? NA KTORYM JEST LEPSZY DZWIEK? ( CZYSTSZY LEPSZY BASS) OGOLNIE LICZE NA WASZE ZDANIA CO BYSCIE WYBRALI I DLACZEGO
subaru2777
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 02 1994
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: VW polo classic
Silnik: 1.4 74KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

12 Lut 2013, 20:12

Jeżeli ja miałbym wybierać to zdecydowanie JVC. Miałem wiele sprzetu tej firmy i zawsze byłem bardzo zadowolony. kiedyś miałem takie stare radio jvc juz nie pamietam pełnej nazwy alele razem ze skrzynia jvc niezle dawala rade. do tej pory ze sprzetu car-audi uwrzam tylko jvs i alpine. Co do pionnera to mialem glosniki ale nie byly za szczegolne wiec co do tej firmy nie mam zbyt wiele do powiedzenia.
kempiniak
Początkujący

Prawo jazdy: 10 05 2007
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: mitsubishi L200
Silnik: 2,5 did 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Pickup
Rok produkcji: 2008

12 Lut 2013, 23:03

JVC będzie na pewno lepszą inwestycją, radia Pioneera są też dobre lecz dla ludzi którzy słuchają muzyki z radia na fabrycznych głośnikach. Dźwięk z JVC będzie lepszy i bardziej czysty, a radio samo w sobie po podłączeniu będzie lepiej się zgrywało z wzmacniaczem, tubą/ skrzynią i pozostałym zestawem. Co do Pioneera to niestety ale aby dostać tą sama moc, jakość dźwięku oraz czystsze uderzenia naszych musisz jeszcze trochę dopłacić. Ja u dziewczyny rodziców w samochodzie (fiat palio weekend) montowałem radio Pioneera model DEH-1400R i byli zadowoleni z radia.

Także ją swój głos także oddaję na JVC.
FabianRnR
Początkujący

Prawo jazdy: 27 12 2012
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Ford Mondeo I
Silnik: 1.8 115KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 1995
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Renault Kangoo Z.E. - elektryczny samochód użytkowy
    Zaprezentowane po raz pierwszy na Salonie Samochodowym w Hanowerze w 2010 roku, a następnie w wersji Maxi na Salonie w Genewie w 2011 roku Renault Kangoo Z.E. Trafiło do sieci sprzedaży w Polsce we wrześniu 2012 roku. Model ...