1. BMW e36 325 tds 143 km rocznik 96 lub 97 2. VOLVO S40 1.9 tdi 115 km rocznik 97 lub 98 3. Opel Vectra Sedan 102 km 2.0 dti rocznik 97 lub 98 4. Renault laguna 1.9 dti 100 km rocznik 98 lub 99
moim zdaniem najlepsze jest VOLVO ale ja bym wybrał BMW ale to tylko dlatego ze kocham te samochody.a ogólnie volvo najlepszy wybór z tych.mało awaryjny i godny polecenia samochód.e36 tez fajna furka tylko niestety nie z tym silnikiem.2.5 diesel troche awaryjny i skłonnosci do przegrzewania sie.co innego jesli chodzi o benzyne.
oj nie wiem czy e36 mniej awaryjne od volvo.ten silnik TDS raczej bywa awaryjny.a komfortem i wlasciwoscioami jezdymi tez sie wiele volvo od beemki nie różni.
Właściwości jezdne musi mieć inne tak jak każde auto z napędem na tył.
Volvo z tych lat produkcji wcale takie bezawaryjne nie jest, dopiero po lifcie mu się poprawiło.
Jeżeli Cię stać i nie boisz się stereotypu dresowozu to BMW!
Kontrolki samochodowe - sprawdź co oznaczają Każdy kierowca zna temat kontrolek które wyświetlają się na desce rozdzielczej (liczniku) przed każdym odpaleniem silnika. Nie są to jednak wszystkie kontrolki które możemy zobaczyć na naszym liczniku. Większość ...
Darmowe ogłoszenia o samochodach i nie tylko, warto z nich korzystać? Współcześnie ogłoszenia o samochodach coraz częściej są zamieszczane na bezpłatnych portalach. Takie rozwiązanie daje wiele możliwości zarówno ogłaszającym, jak i osobom zainteresowanym kupnem auta. Szybki dostęp ...
tak jak pisałem wczesniej równiez wybralbym bmw bo mam ogromny sentyment do tej marki.ale jak już coś to benzyna.niestety opro 1.8 i 2.5 TDS bmw nie oferowało w modelu e36 innych silników diesla.
Nie jestem zainteresowany samochodem z silnikiem benzynowym. Interesuje mnie jedynie diesel ;D. Jak bym chcial benzyne to bym sie nie zastanawial i wzial bmw 320i lub 325i. Ale jednak wole diesla. Jest bardziej ekonomiczny. Slyszalem cos o awaryjnosci tych silnkow bmw tds 325 tds. I tez troche o awaryjnosci tego volvo tez slyszalem. No ale jakie auto sie nie psuje ;D. Chce wiedziec jakie z tych aut jest najmniej awaryjne najbardziej ekonomiczne itp
znajomy ma e34 2.5 TDS to jest ta sama jednostka co w e36, nie narzeka.nic mu sie nie dzieje.a to co wczesniej napisałem o ich awaryjnosc to tylko czysta teoria bo dluzszej praktyki z tym silnikiem nie mam.owszem jeździłem ale zbyt krotko zeby cos stwierdzic.i takim dieslem bmw można walić niezłe przebiegi.
wierszysz ze bmw ci tyle spali?? kumpel mial bmw 316 e36 silnik 1.6 benzyna i w miescie mu wzielo nawet 11l/100km a tu jest gora 10l [link do autocentrum.pl wygasł]
no wiadomo ze pali wiecej niz jakis punciak 1.1 ale za to ten komfort.a i bmw da sie ekonomiczne jeździc.kumpel ma e36 1.8 is tryb jazdy mieszany średnio 9-10 litrów.jezdzi roznie nieraz depnie ze sie ekonomizer za 30 chowa a nieraz spokojnie.mam sasiada ktory handluje czesciami do bmw i jezdzi tylko bmw.aktualnie ma X3 i e46 cabrio.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.