Tzn. nie wiem czy żółte czy białe, i tak jak świecą wydają się być żółte xD Ale poważnie - jakiś czas temu stwierdziłem, że warto by zmmienić żarówki. I owszem, miałem do wyboru - zwykłe, które teoretycznie świecą mocniej niż normalne i białe z xenon effect. I nie wiem - ma to jakieś konkretne znaczenie? mówię o H4, i mówię o starym samochodzie.
a mówię o tych: (wiem, że to W5W, ale mówię, że te były jako H4. Jako xenon effect i jako zwykłe.)
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
To są jakieś żarówki "no name" więc nie wiem jak będą świeciły ale miałem tai niebieskie postojówki to świeciły po zapaleniu białym ładnym światłem i pasowały np. do lamp ksenonowych. Wtedy lampa ładnie wyglądała.
Możesz zrobić test i z jednej strony założyć nowy komplet porównując go z druga stroną. Zobaczysz wtedy jaka jest różnica.
Te które mają 30% światła więcej powinny teoretycznie mocniej świecić ale przez to skraca się ich żywotność. Xenon efekt to zazwyczaj bielsze światło i takie żarówki mają inną temperaturę barwy.
Porównujemy instalacje gazowe od I do V generacji: sekwencja górą Instalacje LPG tak jak silniki, które zasilają, stają się coraz bardziej skomplikowane. Przedstawiamy zasady działania układów od I do V generacji. Porównujemy je i radzimy, w jakich samochodach je zastosować, ...
Akumulator zimą - dbamy o niego aby nas nie zawiódł! Czy z akumulatorem w naszym aucie jest wszystko w porządku, a jeśli coś jest nie tak to jak poradzić sobie gdy pojawiają się pierwsze problemy... Kiedy trzeba kupić nowy? Nie warto od razu biec po nowy akumulator, gdy auto ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.