Tzn. nie wiem czy żółte czy białe, i tak jak świecą wydają się być żółte xD Ale poważnie - jakiś czas temu stwierdziłem, że warto by zmmienić żarówki. I owszem, miałem do wyboru - zwykłe, które teoretycznie świecą mocniej niż normalne i białe z xenon effect. I nie wiem - ma to jakieś konkretne znaczenie? mówię o H4, i mówię o starym samochodzie.
a mówię o tych: (wiem, że to W5W, ale mówię, że te były jako H4. Jako xenon effect i jako zwykłe.)
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
To są jakieś żarówki "no name" więc nie wiem jak będą świeciły ale miałem tai niebieskie postojówki to świeciły po zapaleniu białym ładnym światłem i pasowały np. do lamp ksenonowych. Wtedy lampa ładnie wyglądała.
Możesz zrobić test i z jednej strony założyć nowy komplet porównując go z druga stroną. Zobaczysz wtedy jaka jest różnica.
Te które mają 30% światła więcej powinny teoretycznie mocniej świecić ale przez to skraca się ich żywotność. Xenon efekt to zazwyczaj bielsze światło i takie żarówki mają inną temperaturę barwy.
Lexus LC Convertible - czyli model ze zdejmowanym dachem Coraz więcej wskazuje na to, że Lexus LC ze zdejmowanym dachem faktycznie wyjedzie na drogi. Dobre wieści w tej sprawie płyną do nas z Australii. Spodziewany debiutu Lexusa LC Convertible rozbudził również plotki na ...
Współczesne sportowe Toyoty Celica, MR2, Supra czy Corolla AE86 – te samochody znają wszyscy. Ich następca, tylnonapędowe coupe GT86, to jeden z ulubionych samochodów współczesnych drifterów. Jego pojawienie się w salonach ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.