Którego autka szukać? (Honda, Mitschubishi, Seat)

09 Wrz 2009, 22:50

Obczaiłam tą Almerkę, ale widać było bardzo, że jest szpachlowana i malowana, bo miała takie smugi matowe i nawet farba była na wycieraczkach niedotarta, rdza ją pożądnie żarła, ale najgorsze to było to, że tam gdzie są mniej więcej progi, po obu stronach była spawana :shock: Nie wiem jak to miejsce się nazywa dokładnie, ale kolega powiedział, że to jest coś przy konstrukcji auta kombinowane, to na bank po wypadku....Więc nawet właściciela nie wołaliśmy. A szkoda, bo tak mi się już wkręciła Almerka :cry:

Dziś w jednym komisie gość chciał mi wepchnąć Polo 93r, diesel za 800 euro....Wyglądało jakby się miało zaraz rozsypać :lol:

Za to w piątek jadę na rajd po komisach, mam nadzieję, że coś się znajdzie, bo zostało mi mało czasu :smile:
Paulaaa
Nowicjusz

Miejscowość: Zgora

10 Wrz 2009, 07:54

No trudno...
Aut jest sporo więc wystarczy poszukać i znajdzie się ładny egzemplarz ! :smile:
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

10 Wrz 2009, 09:32

Kurcze szukam i szukam, już od początku miesiąca siedzę codziennie na autoscout i mobile po 2 h i nic....Zawsze coś jest nie tak....Myślałam, że jestem wybredna za bardzo, ale słysze ciągle, że teraz jest mało tych aut tanich przez jakaś premię złomową czy coś takiego. Chodziło chyba o to, że tutaj w Niemcowie, oddając stare auto, można było kupić nowe nawet za 5 tys. Ale pewnie wiecie o co chodzi :smile:

Już się zastanawiam nad poszukiwaniem autka w PL, ale euro spada i nie wyjdę na tym raczej dobrze :sad:
Paulaaa
Nowicjusz

Miejscowość: Zgora

10 Wrz 2009, 12:40

W takie sytuacji PL jest jakimś rozwiązaniem... a Euro kręci się koło 4 zł i nic nie wskazuje na nagłą zmianę kursu.
Nawiasem mówiąc,to ja miałem z Euro problem odwrotny,kiedy kupowałem Euro jadąc na wakacje do Włoch i wtedy narzekałem,że tak wysoko stało (4,5zł)... więc jak widać ciężko każdemu dogodzić...
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
albo taki tylko trzeba by porobić drobne wikwity rdzy.↓
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km