Którego Peugeota 207 wybrać - 2 ogłoszenia

13 Lip 2019, 17:11

Jedno:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?

Samochód jest ode mnie oddalony o więcej kilometrów niż drugie ogłoszenie. Do zrobienia jest na pewno rozrząd (jaka to może być kwota?) gdyż właściciel powiedział, że nie ma jeszcze 90k km, a to dopiero po 120 tys. km., tylko że samochód ma już 13 lat, a tego nie wziął pod uwagę. No i cena jest wyższa niż pojazdu w ogłoszeniu poniżej, które na dobrą sprawę ma wszystko zrobione. Atutem tego pojazdu jest kolor który bardziej mi się podoba oraz przede wszystkim przebieg, który jest oryginalny. Facet mówił, że żona jeździła, a kiedy była w ciąży to w zasadzie stał w miejscu.

Drugie ogłoszenie:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

samochód ulokowany nieco bliżej ode mnie, mniej podobający mi się kolor, przebieg 2 razy większy (czy 90 a 170 tys. km to tak naprawdę jakakolwiek praktyczna róznica???) no i tańszy. Co ważne, wszystko jest w nim zrobione.

Co byście brali?
fcbcule
Nowicjusz

Auto: Nie mam

13 Lip 2019, 17:18

Łomatko ... czy Ty nie widzisz, że ten "srebrny" jest wielobarwny a spasowanie maski i klapy bagażnika pozostawia wiele do życzenia?

A pierwszego ogłoszenia już nie ma.
tomekdk

13 Lip 2019, 17:22

Nie należę do wyjadaczy, faktycznie. Bity?
fcbcule
Nowicjusz

Auto: Nie mam

13 Lip 2019, 22:11

fcbcule napisał(a):Bity?
niekoniecznie, może to była jakaś drobna szkoda (np parkingowa). Za 10k nie ma też co oczekiwać stanu salonowego. Jeśli masz blisko to obejrzyj, zabierz na stację. Po zdjęciach możemy gdybać w nieskończoność
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

13 Lip 2019, 22:23

Ja bym sobie darował,gołym okiem widać że auto było walnięte z przodu jak i z tyłu..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012