Który lanos? woj. mazowieckie

14 Lut 2011, 13:44

Witam,

jestem w trakcie poszukiwań lanosa, w cenie do 6 000zł, z wojewodztwa mazowieckiego (odchodza koszty podrozy), oto wyniki moich poszukiwań:

Fajnie zeby byl to hackback, mial wspomaganie, ABSem bym nie pogardził, no i fajnie zeby mial LPG. Wszystkie te kryteria bardzo trudno spelnic, wiec moge isc na kompromis.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Bardziej mam na mysli to zebyscie pomogli mi wybrac ktory wart jest dokladniejszych ogledzin :)

pozdrawiam
Wiktor Wilczak
vorio
Nowicjusz

Miejscowość: Zielonka
0

14 Lut 2011, 16:12

1.Na 100% to jest była firmówka,w przebieg ciężko mi uwierzyć aczkolwiek kierownica wygląda nieżle no i nikt nie sprzedaje auta z nowym gazem.
2.No ten wygląda ładnie,szkoda tylko że nie ma obrotomierza i więcej fotek.Tym bym sie zainteresował.
3.Ten też niezły tylko maska z prawej strony tak jakby troche oklapła.
4.Maska z lewej strony odstaje troche,brak znaczka SE z lewej strony auta.Coś tani.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
0

14 Lut 2011, 16:55

W tym czwartym jest brak znaczka SE bo przecież ewidentnie jest puknięty. Mógł odlecieć.
Kwestia druga w takiej cenie nie należy zbytnio sugerować się że maska nie leży, albo nie ma znaczka. Ja miałem lanosa w super stanie i maska też nie leżała bo klient IVECO wjechał mi w nią na parkingu i była montowana nowa, a znaczków po bokach nie było bo w ich miejsce przykleiłem listwy ochronne. Takie szukanie najmniejszego błędu w aucie nie jest może złe, ale trzeba trochę spojrzeć na to racjonalnie. Nawet najlepszemu kierowcy może się zdarzyć przez 10 lat jazdy autem uderzyć w coś lekko albo na auto spaść gałąż czy kamień z przejeżdzającej ciężarówki.
Szukaj raczej od 1 właściciela i żeby miał już gaz bo nie opłaca się zakładać samemu. Mi najlepiej pasuje ten drugi ale jest bez LPG;/
koczas
Aktywny

Miejscowość: centrum Polski
0

14 Lut 2011, 16:57

Napisałem tylko to co zauważyłem i nie pisałem że to wyklucza auto ale jak zwykle widać że napisałem żle.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

0

14 Lut 2011, 17:16

Akurat moja wypowiedź nie była adresowana do Ciebie, że jest sama w sobie zła, tylko do kupującego żeby nie skreślał od razu auta "bo nie ma znaczka itp", a to co napisałeś to twoja opinia doradzasz mu tak jak ty uważasz, a jak tak jak ja uważam :lol:
koczas
Aktywny

Miejscowość: centrum Polski
0

14 Lut 2011, 18:48

dziekuje Wam bardzo za opinie, mnie osobiscie tez najbardziej kusi ten 2, obejrze go, a potem zastanowie sie czy brac go mimo gazu.

pozdrawiam
Wiktor
vorio
Nowicjusz

Miejscowość: Zielonka
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jedziesz na majówkę? Umyj auto!
    Utrzymanie w czystości szyb i świateł to obowiązek każdego kierowcy, ponieważ widoczność ma wpływ na bezpieczeństwo jazdy. Zapowiadana na majówkę zmienna pogoda powinna zmobilizować prowadzących auta do skontrolowania ...
    Toyota Celica VI generacji - poradnik kupującego
    Jesteś entuzjastą motoryzacji i chcesz mieć kultowe auto? Toyota Celica VI to samochód, który łączy atrakcyjny wygląd, radość z jazdy i technologie sprawdzone w motorsporcie. Na co należy zwrócić uwagę, ...

14 Lut 2011, 19:04

Zawsze za 2500zł można wrzucić sekwencje bo Lanos lubi swoje łyknąć.
Barol
Awatar użytkownika

0