Który polityk robi Waszym zdaniem najlepsze miny???

27 Lip 2007, 14:09

U mnie taka klasyfikacja:
1. fotyga
2. giertych
3. jarek

Jak wy myślicie?? Dorzućcie swoje propozycje
Opel Astra III sedan...^^Gliwice RLZ**
Schwabschreiber
Początkujący

Miejscowość: ^^Ożarów Mazowiecki City^^ Passat 2,0FSi Vectra 1,9cdti Clio 1,2

27 Lip 2007, 14:58

Minister Spraw Zagranicznych - Fotyga. Ma taką minę że nie wie o sprawach dyplomatycznych tak jak u Szymona Majewskiego i w kółko powtarzała "nie wiem"!

Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

27 Lip 2007, 20:35

Giertych :S
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

27 Lip 2007, 21:26

Tiguan napisał(a):Minister Spraw Zagranicznych - Fotyga. Ma taką minę że nie wie o sprawach dyplomatycznych tak jak u Szymona Majewskiego i w kółko powtarzała "nie wiem"!

Pozdro :wink:
dokładnie na prawde też tak robi:)albo mówi ,,nie wiem" albo ,, Proszem pana ja nie potrafie odpowiedzieć na to pytanie" i jeszcze ,,nie udziele na to pytanie odpowiedzi"
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

27 Lip 2007, 23:06

Dobra... a czy jest obecnie w Polsce jakiś polityk, który wie coś konkretnego i nie robi z siebie błazna? Ja chyba jednak do końca życia nie zapomnę wszelkich wyrazów twarzy Giertycha (wszystkie takie same), który jak jeszcze byłem w Polsce został okrzyknięty "symbolem seksu polskiego" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DFireCrow

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Classic Car Festival w Tokio - zabytkowe perły
    Zabytkowe samochody mają swój nieodparty urok, o czym już po raz kolejny mogli się przekonać goście tegorocznego Classic Car Festival zorganizowanego przez Toyota Automobile Museum. W imprezie wzięły udział najpiękniejsze ...