Który polityk robi Waszym zdaniem najlepsze miny???

27 Lip 2007, 15:09

U mnie taka klasyfikacja:
1. fotyga
2. giertych
3. jarek

Jak wy myślicie?? Dorzućcie swoje propozycje
Opel Astra III sedan...^^Gliwice RLZ**
Schwabschreiber
Początkujący

Miejscowość: ^^Ożarów Mazowiecki City^^ Passat 2,0FSi Vectra 1,9cdti Clio 1,2

27 Lip 2007, 15:58

Minister Spraw Zagranicznych - Fotyga. Ma taką minę że nie wie o sprawach dyplomatycznych tak jak u Szymona Majewskiego i w kółko powtarzała "nie wiem"!

Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

27 Lip 2007, 21:35

Giertych :S
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

27 Lip 2007, 22:26

Tiguan napisał(a):Minister Spraw Zagranicznych - Fotyga. Ma taką minę że nie wie o sprawach dyplomatycznych tak jak u Szymona Majewskiego i w kółko powtarzała "nie wiem"!

Pozdro :wink:
dokładnie na prawde też tak robi:)albo mówi ,,nie wiem" albo ,, Proszem pana ja nie potrafie odpowiedzieć na to pytanie" i jeszcze ,,nie udziele na to pytanie odpowiedzi"
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

28 Lip 2007, 00:06

Dobra... a czy jest obecnie w Polsce jakiś polityk, który wie coś konkretnego i nie robi z siebie błazna? Ja chyba jednak do końca życia nie zapomnę wszelkich wyrazów twarzy Giertycha (wszystkie takie same), który jak jeszcze byłem w Polsce został okrzyknięty "symbolem seksu polskiego" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DFireCrow

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jaki silnik wybrać w Toyota Yaris I?
    Po tym jak trafił na rynek był samochodem chętnie wybieranym przez kierowców ze względu na ponad przeciętną niezawodność. Zastąpił on wcześniej produkowany model Starlet. Yaris pierwszej generacji był produkowany w ...