Który smartfon lepszy?

03 Sie 2015, 09:59

No jestem zadowolony - filmiki kręci eleganckie, zdjęcia robi eleganckie, jest dośc szybki. Jak dla moich potrzeb jest ok :ok:
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

02 Gru 2015, 10:29

ja z kolei wilekim fanem iphonów nie jestem, ale moja luba oczywiście tak ;) teraz ma 4s, ale myslę, że własnie na gwiazdke sprezentuję jej 5c (na 5s a tym bardziej na 6s mnie jeszcze nie stac :P) wdzialem ze niedawno w koncu 5c pojawiły się na stronie sklepu gdzie zawsze kupowalem smartfony po mega niskich cenach, wiec pewnie i tym razem tak bedzie i zamowie tam w koncu to nieszczęsne jabłko :P
Bryben
Nowicjusz

Auto: BWM E36

02 Gru 2015, 11:20

Nie chcę nikomu robić złej reklamy, ale ja osobiście wole kupować w sklepach większych marek z tego względu, że tam mam pewność, że nie dostanę chińskiej podróbki.
szymek1
Nowicjusz

Prawo jazdy: 11 06 2005
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Seat Leon II
Silnik: 1.9 TDI
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

02 Gru 2015, 17:12

Bryben napisał(a):ja z kolei wilekim fanem iphonów nie jestem, ale moja luba oczywiście tak ;) teraz ma 4s, ale myslę, że własnie na gwiazdke sprezentuję jej 5c (na 5s a tym bardziej na 6s mnie jeszcze nie stac

Lepiej dobrze przeczytaj specyfikację 5c-tylko 8GB pamięci i brak slotu na kartę SD :shock: :no:
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna

30 Gru 2015, 19:15

yeti65 napisał(a):Lepiej dobrze przeczytaj specyfikację 5c-tylko 8GB pamięci i brak slotu na kartę SD
Były też 16 GB, większe to już nie wiem ale sam 5C to taka zabawka dla gimbazjalistów. W podobnych cenach chodzą 5 a IMO wyglądają lepiej :)
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Lexusa LC 500 Convertible - jak będzie cena?
    Polski oddział Lexusa udostępnił cennik najnowszego kabrioletu marki – modelu LC 500 CV. Napędzane 5-litrową V-ósemką luksusowe, sportowe auto z miękkim dachem jest dostępne w trzech wersjach wyposażenia, w tym ...