MA kupiłeś jakiegoś smartfona? Dalem sobie spokój, bo to była promocja z "tych" promocji i po wnikliwym przeanalizowaniu umowy, płaciłbym więcej niż płacę teraz....
MotoAlbercik napisał(a):Nie wiem dlaczego tylko na Windowsie, ale Lumia to wśród tych telefonów największe dziadostwo z najgorszymi parametrami, kóre mnie interesowały.
Tylko że zarówno WP jak i iOS nie potrzebuje takiej mocy jak Android do szybkiego działania Aczkolwiek jak dla mnie to tylko Android ze względu na praktycznie nieskończone możliwości.
każdy system ma plusy i minusy, ja cenię sobię iOS za to, że jakoś jest prosty dla mnie, może inni lubią androida, ale ja go używałem 3h i miałem dość...
Wystarczy sobie odpowiedzieć: - jaki wygląd Ci odpowiada - jakie najważniejsze są dla Ciepie opcje w potrzebnym telefonie: nawigacja, aparat, sport tracking czy inne - system operacyjny ma duże znaczenie, jeżeli chodzi o przyszłe rozwiązania czy aplikacje Mimo, że czasami Android jest upierdliwy raczej nigdy z niego nie zrezygnuję.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Toyota Hilux w służbie GOPR Toyota Hilux pojawia się wszędzie tam, gdzie wymaga się wytrzymałości, niezawodności i uniwersalności w najtrudniejszych warunkach. Dlatego kilka lat temu do grona użytkowników Hiluxa dołączyło Górskie Ochotnicze ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.