REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Koniu napisał(a):Xperia nie, Sony nie zrobiło chyba ani jednego dobrego smartfona. Wrogowi bym Xperii nie polecił. Po 2 miesiącach nie da się cegły użytkować.
MotoAlbercik napisał(a):Od razu zaznaczam, że nie będzie on służył mi do gier. Tylko rozmowy, zdjęcia, jakiś filmik, muzyka.
MotoAlbercik napisał(a):Przedstawiona Nokia została odrzucona od razu, ponieważ ma najgorsze parametry z tych wszystkich smartfonów. Więc nie wchodzi w grę.
MotoAlbercik napisał(a):Są to Samsung Galaxy ACE4, Sony Xperia M2, LG G2 Mini i Nokia Lumia 635.
DamianCAR napisał(a):Lumie absolutnie nie.
Wiem co mówię.
radek102 napisał(a):Jestem zwolennikiem Noki pomimo ze teraz robią wszystkie telefony w chinach zresztą jak i inni producenci. Pomimo to Nokie są dobre nie zawieszają się itd.
Koniu napisał(a)::shock:
Coś tu się nie zgadza..
DamianCAR napisał(a):M2 odpuść bo to syf. Płacisz za markę.
Koniu napisał(a):Samsung- chyba najlepszy z tych trzech. Miałem s3 mini i zbytnio nie narzekałem, też się ścinał ale dało się żyć z nim
yeti65 napisał(a):To o jakie parametry Ci chodzi
MotoAlbercik napisał(a):Od razu zaznaczam, że nie będzie on służył mi do gier. Tylko rozmowy, zdjęcia, jakiś filmik, muzyka.
yeti65 napisał(a):To są tylko suche dane,powinieneś najpierw wybrać system który Ci odpowiada,a potem dopiero szukać telefonu.
yeti65 napisał(a):A tak w ogóle to sama wielkość matrycy aparatu nie świadczy o jakości aparatu.Może nie uwierzysz,ale mój vawe3 5mgp robi lepsze zdjęcia niż żony Xperia S 12,1mgp
Koniu napisał(a):A nie masz do wyboru jakiegoś HTC??
Koniu napisał(a):Jednak jak już to Samsung.
MotoAlbercik napisał(a):A wolałbym zamiast 720 pixeli 1080. Dlatego zastanawiam się też kurna nad tym LG. Tylko te przyciski z tyłu...