Który SUV jest najlepszy?

18 Wrz 2008, 11:57

Ja bym brał Toyote, albo miejski SUV Nissan Qashqai(Tylko dla ludzi do 180cm wzrostu)
Woj3k
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

18 Wrz 2008, 14:19

ja to bral bym na dzien dzisiejszy Kuge, no po prostu jak zobaczylem te auto to zrobilo na mnie wrazenie, jest nie codzienne i moze dlatego, i wpada w oko, wg mnie bedzie sie wyroznialo z tlumu
edmundo
Nowicjusz

18 Wrz 2008, 17:31

Dzięki za opinie, zdecydowałem się na Seata. Ma super silnik 2.0 TDi 140 KM który potrafi spalać ok 5 litrów na 100km a ma dobre przyspieszenie 10,2 s do 100km/h. Pozatym jest bardzo bogato wyposażona oraz warunki leasingu oraz ubezpieczenia są bardzo kożystne. Zdecydowałem się jednak na pewną oszczędność i kupie w wersi z napędzaną tylko przednią osią ponieważ różnica między tym a wersja 4x4 wynosi 8 tysięcy zł a system jest dołanczany więc nie tak dobry jak np: w Subaru. Niestety będe czekać 2 miesiące bo ten model jest robiony na zamówienie w Hiszpani więc to troche potrwa :roll: Mam nadzieje że podjołem dobrą decyzje
robsonokocim89
Nowicjusz

19 Wrz 2008, 10:55

Osiągi i silnik bardzo podobne do wspomnianej powyżej Kugi, ale jeslu już zamówiony, to nie ma co ci mieszać w głowie, obys był zadowolony z decyzji
syrenka
Nowicjusz

19 Wrz 2008, 11:12

dzięki, myśle że tak będzie. Narazie musze męczyć się z moją Astrą z gazem który działa fatalnie :roll:

ZAMYKAM TEMAT
robsonokocim89
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    [D] BMW 320i e46 / Lexus IS 200 / Mercedes C200 W203
    Podstawowe kryteria zestawienia: - samochody z segmentu D - nadwozie sedan - napęd na tylne koła - silniki benzynowe do 2l o mocy ok. 150KM - manualna skrzynia biegów - rok produkcji modeli ok. 2000r. Wytypowane modele ...