Który ze sportów samochodowych najbardziej lubisz?

28 Cze 2011, 18:11

Bawią mnie tacy ludzie (nie mówię że tutaj są), którzy zaczęli oglądać F1 jak Kubica zaczął jeździć, trochę się pogapią na co drugi wyścig, pójdą zrobić kanapki i jeszcze w trakcie przełączą na Na dobre i na złe, a jak przychodzi co do czego to są znawcami sportów samochodowych. W Polsce jest od pyty takich typków...
kamilderen
Nowicjusz

Miejscowość: mazowsze

13 Lis 2011, 21:42

kamilderen napisał(a):Bawią mnie tacy ludzie (nie mówię że tutaj są), którzy zaczęli oglądać F1 jak Kubica zaczął jeździć, trochę się pogapią na co drugi wyścig, pójdą zrobić kanapki i jeszcze w trakcie przełączą na Na dobre i na złe, a jak przychodzi co do czego to są znawcami sportów samochodowych. W Polsce jest od pyty takich typków...

Ja może znawcą nie jestem od czasu do czasu lubię oglądać F1 i to chyba jedyny moto sport jaki oglądam :) ... Ps. kamilderen, tak samo było ze skokami narciarskimi i dziś już wiem co to telemark :D
novy21
Nowicjusz

Auto: Toyota yaris

14 Lis 2011, 12:21

Ciężko się zdecydować...
wyścigi górskie - jak dotąd najbardziej seria słowacko - czesko - niemiecka - berg trophy, ale polskie też nieraz zahaczam ;)
rajdy - zwłaszcza kiedy roiło się tam od wurców,
terenowe - przede wszystkim jak jest pełno błota i wody po deszczu,
drift - jak najbardziej,
gokarty - też się liczą? :P

Ogólnie, co zobaczyłam na własne oczy lubię najbardziej.
jeżyna
Obserwowany

05 Gru 2011, 11:49

f1, gokarty, terenowe rajdy
4kola
Początkujący

Auto: Fiat Grande Punto

08 Gru 2011, 15:36

zdecydowanie f1 :)
Wiesław14
Początkujący

Auto: Golf

14 Gru 2011, 15:02

Najbardziej interesują mnie rajdy terenowe, wyścigi górskie, piłka nożna i drift.
Peter99
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 01 1985
Auto: AudiA4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota silniki 1UZ-FE i 3UZ-FE
    Układ V8 z dwoma wałkami rozrządu. Pojemność: 4 i 4,3 litra. Zalety: dobra baza do tuningu, niewielka masa. Wyprodukowane przez Toyotę silniki V8 1UZ-FE i 3UZ-FE zdobyły szacunek i popularność wśród entuzjastów ...

14 Gru 2011, 15:20

Co piłka nożna ma wspólnego z motorsportem? :D
Przede wszystkim rajdy samochodowe (RSMP, WRC, ERC, KJS, RPP), jak dorwę jakiś stary film z udziałem Toivonena, Vatanena albo Bublewicza to mogę oglądać godzinami :)
Wyścigi samochodowe z racji tego, że na torze nauczyłem się szybko jeździć, poza tym mam blisko i ogląda się więcej niż na rajdzie - kosztem efektów, ale coś za coś.
LOTnick
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Auto: Ford Focus II 1.6 100KM

15 Gru 2011, 09:43

Ja lubię najbardziej wyścigi samochodowe Nascar :) ,a na drugim miejscu jest F1. Choć ostatnio dość mało oglądam te sporty.
Pasion
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 07 2007
Auto: Audi A4 B7, 1.9 TDI 131KM

26 Gru 2011, 12:06

A ja nietypowa dziewczyna jestem i lubię driftować, oglądać rajdy i wyścigi samochodowe :). Na razie jako że młody kierowca jestem jeszcze się uczę, ale może kiedyś spróbujemy coś na poważniej :).
Yen1993
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Cieszyn
Prawo jazdy: 03 11 2011
Auto: Opel Corsa D 1.3 CDTI

11 Sty 2012, 15:16

Ja lubię oglądać F1 - szczególnie jak Kubica jeździ bo jest komu kibicować ;)
marcinek21
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 10 1996
Auto: Audi A4 B7, 1.9 TDI 131KM