Który ze sportów samochodowych najbardziej lubisz?

28 Cze 2011, 17:11

Bawią mnie tacy ludzie (nie mówię że tutaj są), którzy zaczęli oglądać F1 jak Kubica zaczął jeździć, trochę się pogapią na co drugi wyścig, pójdą zrobić kanapki i jeszcze w trakcie przełączą na Na dobre i na złe, a jak przychodzi co do czego to są znawcami sportów samochodowych. W Polsce jest od pyty takich typków...
kamilderen
Nowicjusz

Miejscowość: mazowsze

13 Lis 2011, 20:42

kamilderen napisał(a):Bawią mnie tacy ludzie (nie mówię że tutaj są), którzy zaczęli oglądać F1 jak Kubica zaczął jeździć, trochę się pogapią na co drugi wyścig, pójdą zrobić kanapki i jeszcze w trakcie przełączą na Na dobre i na złe, a jak przychodzi co do czego to są znawcami sportów samochodowych. W Polsce jest od pyty takich typków...

Ja może znawcą nie jestem od czasu do czasu lubię oglądać F1 i to chyba jedyny moto sport jaki oglądam :) ... Ps. kamilderen, tak samo było ze skokami narciarskimi i dziś już wiem co to telemark :D
novy21
Nowicjusz

Auto: Toyota yaris

14 Lis 2011, 11:21

Ciężko się zdecydować...
wyścigi górskie - jak dotąd najbardziej seria słowacko - czesko - niemiecka - berg trophy, ale polskie też nieraz zahaczam ;)
rajdy - zwłaszcza kiedy roiło się tam od wurców,
terenowe - przede wszystkim jak jest pełno błota i wody po deszczu,
drift - jak najbardziej,
gokarty - też się liczą? :P

Ogólnie, co zobaczyłam na własne oczy lubię najbardziej.
jeżyna
Obserwowany

05 Gru 2011, 10:49

f1, gokarty, terenowe rajdy
4kola
Początkujący

Auto: Fiat Grande Punto

08 Gru 2011, 14:36

zdecydowanie f1 :)
Wiesław14
Początkujący

Auto: Golf

14 Gru 2011, 14:02

Najbardziej interesują mnie rajdy terenowe, wyścigi górskie, piłka nożna i drift.
Peter99
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 01 1985
Auto: AudiA4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dacia Duster Motrio Cup mistrzowskim pucharem
    Pomimo trudnej sytuacji związanej z pandemią COVID-19, firma Renault Polska postanowiła kontynuować puchar Dacii Duster, podtrzymując swoje motorsportowe tradycje. Trzy lata doświadczeń pokazały, że projekt markowego pucharu ...
    Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...

14 Gru 2011, 14:20

Co piłka nożna ma wspólnego z motorsportem? :D
Przede wszystkim rajdy samochodowe (RSMP, WRC, ERC, KJS, RPP), jak dorwę jakiś stary film z udziałem Toivonena, Vatanena albo Bublewicza to mogę oglądać godzinami :)
Wyścigi samochodowe z racji tego, że na torze nauczyłem się szybko jeździć, poza tym mam blisko i ogląda się więcej niż na rajdzie - kosztem efektów, ale coś za coś.
LOTnick
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Auto: Ford Focus II 1.6 100KM

15 Gru 2011, 08:43

Ja lubię najbardziej wyścigi samochodowe Nascar :) ,a na drugim miejscu jest F1. Choć ostatnio dość mało oglądam te sporty.
Pasion
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 07 2007
Auto: Audi A4 B7, 1.9 TDI 131KM

26 Gru 2011, 11:06

A ja nietypowa dziewczyna jestem i lubię driftować, oglądać rajdy i wyścigi samochodowe :). Na razie jako że młody kierowca jestem jeszcze się uczę, ale może kiedyś spróbujemy coś na poważniej :).
Yen1993
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Cieszyn
Prawo jazdy: 03 11 2011
Auto: Opel Corsa D 1.3 CDTI

11 Sty 2012, 14:16

Ja lubię oglądać F1 - szczególnie jak Kubica jeździ bo jest komu kibicować ;)
marcinek21
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 10 1996
Auto: Audi A4 B7, 1.9 TDI 131KM