Kupić inne auto czy inwestować?

18 Wrz 2020, 11:36

Invi napisał(a):Każdy w swojej działalności spotyka jakieś problemy i musi się z nimi zmierzyć, takie ryzyko zawodowe. Ja mogę jechać 300km do klienta i nic nie załatwić tak mechanik może dostać nieodpowiednie części (i nie ma znaczenia czy to klient przyniesie daną część czy przywiezie pracownik hurtowni).

Masz rację dodam tylko że jak zacznę mądrzyć się w Twojej branży o której nic nie wiem to wypadniesz z butów :D

Więc daj sobie już spokój bo Kao ma 100% racji a ja bym Ci mógł dodać jeszcze cały elaborat który nijak się ma do tego co piszesz... ale nie mam czasu bo do końca miesiąca mam do rozpisania pewnie ze 40aut a każde z nich ma swojego właściciela. Dlatego trudno mi czytać to co piszesz bo mówisz o 1% klientów udowadniając że to jest większość.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bezpieczne auta służbowe
    Światowa Organizacja Zdrowia WHO szacuje, że około 30% wypadków drogowych na świecie powiązanych jest z pracą. Dodatkowo Bank Światowy, przygotowując rekomendacje dla poprawy bezpieczeństwa ruchu drogowego w Polsce, ...
    Jak zbudować profesjonalny samochód driftingowy?
    Przedprodukcyjna Toyota GR Supra z silnikiem 2JZ, kompaktowa Corolla Hatchback czy bulwarowy roadster Opel GT - liberalne regulaminy techniczne w świecie driftu sprawiają, że inżynierowie mogą stworzyć naprawdę niesamowite ...