Witam ogólnie kupiłem dziś samochód umowa jest na mnie (jest to prezent na urodziny) i jest to fiat cinquecento i jeżeli ja w sobotę mu go dam ten samochód (nie przerejestrowaałem go) i napiszę z nim umowę tak jakbym mu go sprzedał to mogę ponieść jakąś karę za oc? lub coś w tym stylu ? czy to przechodzi automatycznie na niego (przegląd i OC ważne)
Hej przegląd i OC normalnie obowiązują, także nie musisz się o to martwić. Trzeba jedynie pamiętać o podatku, kiedy wartość auta przekracza 1000 zł na umowie.
Toyota S-FR Racing Concept Rok po premierze S-FR Toyota pokazała na Tokyo Auto Salon 2016 jego wyczynową wersję – S-FR Racing Concept. Model powstał w japońskim studiu Toyota Gazoo Racing, które opracowało do niego bogaty pakiet aerodynamiczny, ...
Top 10 najpopularniejszych modeli z miękkim napędem hybrydowym Na rynku miękkich hybryd najwięcej egzemplarzy zarejestrowała marka Audi (3357 aut, 32,5%). Drugie miejsce zajęła Mazda (1486 aut), trzecie Mercedes (1222 auta), a kolejne Suzuki (1106 aut) i Ford (838 aut). W pierwszej dziesiątce ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.