w tej kwestii najlepiej będzie jak się wypowie użytkownik łysy30, bo on zamienił Audi A3 pierwszej generacji właśnie na taką Hondę i z tego co można przeczytać jest zadowolony
ale widzę , że mało tego na sprzedaż , też już jest na moim podium 1. Mondek 2. Civic 3. A3 tak będę teraz szukać . Z tą Civic może się udać. ) też ma pazur , a ja mam ciężką nogę ))
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Toyota Supra - pięć generacji Toyota zaprosiła właścicieli oraz największych fanów klasycznych modeli Supry na zamkniętą imprezę z udziałem Tetsuyi Tady, twórcy Supry piątej generacji. Główny inżynier najnowszego sportowego coupe ...
benzyna to 1,8 diesel to 2,2 - też udany silnik ale droższy z racji wyższej akcyzy na sprowadzane auta, które przeważają na rynku
Ta z linku nawet po uwzględnieniu tej usterki jakaś tania (ile to wymienić maskę i grill +rocznik 2008). 1,8 zaczynają się od 27-28tys za 2006. 2,2 od 30tys. albo więcej. Najtańsze są 1,4 ale wogóle nie radzą sobie z tym samochodem
Ostatnio edytowany przez dzida, 06 Mar 2015, 22:08, edytowano w sumie 1 raz
Nie no już nie przesadzajmy z tą taniością równą z Mondeo. Jest tak samo jak w przypadku Audi, które stereotypowo jest uważane za tanie, a jest odwrotnie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.