Kupno Auta Audi A3 vs. Mondeo MK IV

08 Mar 2015, 13:48

Ufo z 1.8 - B.dobry wybór :ok:
Jak chcesz wydać tylko 23k to nic dobrego nie będzie, on się zaczynają dopiero od +/- 30k ale jak dołożysz to warto się interesować.
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam

08 Mar 2015, 14:12

Mi pali średnio 6,9 l./100km, ale robię nim dużo tras. Generalnie, jeśli chodzi o spalanie w Civicu to dużo zależy od kierowcy - jeśli głównie jeździsz w trasie ze stałą prędkością, a wysokie obroty służą Ci raczej wyłącznie do wyprzedzania to spokojnie zmieścisz się w 6 litrach, jak lubisz trochę poszaleć to spalanie będzie nieco większe.
Poniżej 30k nie znajdziesz bezwypadkowego Civica w dobrym stanie, nawet z początku produkcji - wiem, co mówię. Tylko taki Civic zapewni Ci w miarę spokojną eksploatację (bo to też nie jest tak, że auto kompletnie się nie psuje). Te naprawione po taniości albo z zaniedbaniami serwisowymi będą korodować i się psuć, a części są drogie i w większości brak jest zamienników.
łysy
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Prawo jazdy: 12 09 2001
Auto: VW Golf VII
Silnik: 1.4 TSI 150KM
Paliwo: Benzyna

13 Kwi 2015, 21:39

Witam Panów ponownie, nie miałam czasu pisać ale ostatecznie w połowie marca zakupiłam Mercedesa CLK 200 2003r 1.8. w maju zakładam LPG . Jestem baaardzo zadowolona, Pozdrawiam :ok:
Agnieszka87
Nowicjusz

Auto: Audi A4
Silnik: 1.9 TDI
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Fiat 500 - samochód do miasta
    Włoska propozycja ma w 2019 roku ponad 13-procentowy udział w rynku. Od stycznia do kwietnia 2019 roku zarejestrowano 756 samochodów. Fiat 500 to odpowiedź na potrzeby osób poszukujących aut, które wyróżniają ...
    Świecąca podsufitka
    Toyota Boshoku Corp. stworzyła świecącą tkaninę do wykończenia wnętrza samochodów. Materiał jest utkany z optycznego włókna, które emituje światło w dowolnym wybranym kolorze. Technologia LED Źródłem ...