Kupno Auta Audi A3 vs. Mondeo MK IV

08 Mar 2015, 14:48

Ufo z 1.8 - B.dobry wybór :ok:
Jak chcesz wydać tylko 23k to nic dobrego nie będzie, on się zaczynają dopiero od +/- 30k ale jak dołożysz to warto się interesować.
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam

08 Mar 2015, 15:12

Mi pali średnio 6,9 l./100km, ale robię nim dużo tras. Generalnie, jeśli chodzi o spalanie w Civicu to dużo zależy od kierowcy - jeśli głównie jeździsz w trasie ze stałą prędkością, a wysokie obroty służą Ci raczej wyłącznie do wyprzedzania to spokojnie zmieścisz się w 6 litrach, jak lubisz trochę poszaleć to spalanie będzie nieco większe.
Poniżej 30k nie znajdziesz bezwypadkowego Civica w dobrym stanie, nawet z początku produkcji - wiem, co mówię. Tylko taki Civic zapewni Ci w miarę spokojną eksploatację (bo to też nie jest tak, że auto kompletnie się nie psuje). Te naprawione po taniości albo z zaniedbaniami serwisowymi będą korodować i się psuć, a części są drogie i w większości brak jest zamienników.
łysy
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Prawo jazdy: 12 09 2001
Auto: VW Golf VII
Silnik: 1.4 TSI 150KM
Paliwo: Benzyna

13 Kwi 2015, 22:39

Witam Panów ponownie, nie miałam czasu pisać ale ostatecznie w połowie marca zakupiłam Mercedesa CLK 200 2003r 1.8. w maju zakładam LPG . Jestem baaardzo zadowolona, Pozdrawiam :ok:
Agnieszka87
Nowicjusz

Auto: Audi A4
Silnik: 1.9 TDI
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...