01 Paź 2019, 18:37
Dzień dobry piszę tutaj temat z pomoca przy kupnie auta.
Jestem w województwa kuj - pom, a mianowicie Włocławek.
Prawko mam od kilku lat. Jezdzilem Seat Cordoba, VW Polo. Obecnie jeżdżę audi a4 b5 z 95 roku 1.8 i nie narzekam, ale chciałbym jakies nowsze auto.
Patrzyłem to kilka propozycji mialem.
Opel Astra Bertone, poniewaz fajny styl jako ze Opel tanie części plus mysle ze do 10 tysięcy bym kupil. Jedyne co mnie martwi to ruda. W audi nie mam tego klopotu.
Drugie auto o jakim myslalem to faworyt audi a4 b6. Części no nawet drogie zawieszenie, plus często auto od handlarzy sprowadzane. Plus dobre, jak w dobrym stanie to malo sie wlozy, brak kłopotów z ruda. Natomiast na olx czy otomoto widzialem niby po 10 11 tysiecy, ale nie wiem czy to nie byly zlomy, ktore na zdj lasnie wygladaly.
Myslalem tez o skodzie superb, bo ma fajne wyposażenie jest duża i przestronna.
Tylko nie wiem czy do tej kwoty dostane.
Najbardziej sklanialbym sie do audi a4 b6, ale moze byc ciezko. Brałem pod jwage jej odpowiednik a3 mlodsza wersje z 2000plus roku. Tez ocynk tez dobrs do gazu, ale troszks mala a jednak wolalbym auto, ktorym pojade na zakuoy czy jak bede mial fos przewieźć to to zrobie.
Z innych co patrzylem to hyundai sonata,
Opel astra h. Vectry c nie chce fe bo brat ma. Bmw volvo i inne odpadaja.
Osobisxke chciałbym auto dosc sporawe z wyposazeniem tyou elektr szyby i lusterka, klima, podgrzewane fotele, komputer pokładowy,centralny zamek. Tempomat czy inne nie musza byc.
Zastanawiam sie czy jakies z powyższych kupię w tym budżecie. Obecnie najbarsziej bertone, skoda superb, a4 b6 przemawka za mna