Witam. To mój pierwszy post na tym forum, jeżeli temat założyłem w złym miejscu to prosze o przeniesienie. Sprawa wygląda następująco. Mam zamiar kupić samochód golf 3 ma czesci jest po dachowaniu za 1000zł i nie za bardzo wiem jak mam to rozegrać, nie chce go rejestrować, ani opłacać bo z jakiej racji skoro nie bede nim jeździł po drogach publicznych (ale myśle że tak sie nie da :/) Chce z tego samochodu przełożyć silnik wraz z pompą wtryskową do mojego starego auta. ale chciałbym jeszcze z niego coś wykręcić na wypadek gdyby w moim starym samochodzie sie ta czesć zepsuła albo sprzedać np na allegro i troche na nim jeszcze zarobić
![Very Happy :D]()
klapa tylna jest ok, jedne drzwi, przednia lampa i z środków tez pewnie by sie cos wymontowało. Ale czy później takiego niekompletnego przyjmą do kasacji aby go wyrejestrować? Czy jest taka możliwość aby nie płacić za niego a samochód stał gdzies w stodole czy w innych krzakach
![Very Happy :D]()
? Może trzeba w umowie kupna/sprzedaży zaznaczyć? Samochód jest opłacony do końca roku, ale chce jak najlepiej wyjść na tym zakupie, wiec pytam was o poradę.