Witam, Obecnie jestem posiadaczem Nissana Sunny 94r 20dLx 75km. Auto niby ma palic malo lecz gdy wleje w niego oleju za 20zl przejade okolo 50 kilometrow co jest dla mnie zbyt kosztowne dlatego tez palnuje zmiane auta jakos w okresie letnim.
Stad tez moje pytanie, jakie auto polecacie jezeli chodzi o male spalanie. Chcial bym auto do ktorego wleje sobie za te 30zl i zrobie 100 kilometrow, obojetnie czy to gaz czy olej napedowy. Jednak nie chce auta typu seicento, poniewaz auto to ma za malo mocy niestety.... Wiem ze im wieksza moc tym i spalanie wieksze lecz moj nissan nie ma turbiny co przy dieselku sprawia ze ma niewielka moc.... a pali dosc sporo.
Moj znajomy posiada natomiast Skode Octavie, bodajze 1.8 silniczek przy 115 konikach i spala mu okolo 8-9L gazu na 100km przy czym ma sporo mocy czyli jest czym wyprzedzic.
Jaki samochod wiec mozecie mi polecic, ktory nie spali wiecej niz 30zl na 100km i taki ktorym mozna tez troszke szybciej pojechac.
Honda CRX lub Volkswagen Polo II G40 - 115KM + chip + 150Km przy masie 700kg wgniata w fotel,co do polo to za 4k kupisz w super stanie od klubowicza.Możesz za resztę sekwencje wsadzić chodź to trochę wieśniactwo
Nie,chodziło mi o to że takie szczeniaki kupują BMW E34 525i 192KM w GAZ i się lansują że niby bestia z wieś tuningiem a jak się pytam w czym,to jak słyszę zwykły GAZ to mi się śmiać chce.Jak ich stać na takie auto z takim silnikiem to również na PB czy ON powinno ich stać a nie LPG. Tak samo E36 i Calibra. Mówię tu tylko o tuningowanych autach!
aaaaa no to przepraszam, tak sformułowałeś tą wypowiedź jakbyś uważał że LPG to wieśniactwo i troszkę się zbulwersowałem ;p tak więc zwracam honor. A jeśli chodzi o takie auta to się zgodzę ... to tak jak kupić takie cuś : [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Komfortowe fotele nowej Skody Octavia Ergonomiczne fotele nowej ŠKODY OCTAVIA zostały wyróżnione znakiem AGR "Testowane i zalecane" przez niemiecką kampanię Zdrowe Plecy (AGR - Aktion Gesunder Rücken). Fotele zyskały rekomendacje niezależnych ...
BMW 328 Hommage 2011 BMW 328 Hommage, zaprezentowane z okazji siedemdziesiątych piątych urodzin legendarnego samochodu wyścigowego BMW 328, jest nowoczesną interpretacją charakteru i stylu protoplasty. Koncept to przykład na to, jak dziś mogłoby ...
Tanio i w miarę szybko to mój opel jeździ (przy uwzględnieniu skupu ropy od tirowców to nawet bardzo tanio) Szukaj kolego Diesla takiego co ma min 90 PS
Tak tylko znaleść przyzwoite G40 graniczy z cudem,już lepiej Seicento po swapie [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Tylko 75KM niestety stary diesel. Nie narzekam zbytnio, ogolnie malo awaryjny samochod, tylko po prostu chce niedlugo zmienic samochod na cos lepszego i tyle
Wolal bym cos do miasta w sumie myslalem nad [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] lub [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.