Kupno Chevrolet Aveo 2006r.

21 Lut 2011, 16:24

Witam szukam obecnie samochodu do około 10000 zł i mam okazję kupić Chevrolet Aveo z 2006 roku 1,2 Benzyna gaz sekwencja za 9000zł w autku wymieniony rozrząd klocki hamulcowe i amortyzatory przebieg 130000. I tu moje pytanko czy jest to opłacalny zakup co sądzicie o tym autku czy w nim jak we wcześniejszych daewoo silnik jest na bazie opla? i jak z blachami tego autka są ocynkowane? Ogólnie chodzi mi o trwałość tych samochodów. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję.
EmilGG
Nowicjusz

Miejscowość: Poland

21 Lut 2011, 18:11

Witam!
Nie odbierz mnie źle, nie mam nic złego namyśli, ale lepiej, żebyś ten temat zamieścił w odpowiednim dziale "Jakie auto kupić?". Bo tam jest duży ruch, ktoś może Ci coś doradzić, a tutaj to raczej mało kto zagląda...
Sam osobiście Ci nie pomogę, mam Chevroleta, ale Cruza, a z Aveo to chyba ma mało wspólnego...
Pozdrawiam!
smarekxy
Początkujący

Miejscowość: podkarpacie
Prawo jazdy: 29 09 2000
Auto: Chevrolet Cruze 2.0 VCDI 175KM

21 Lut 2011, 18:21

smarekxy Myślałem że tu jest bardziej odpowiedni dział bo chciał bym się dowiedzieć jak najwięcej o aveo ale jeśli tak mówisz to napiszę tam dzięki
EmilGG
Nowicjusz

Miejscowość: Poland
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Drogo, szybko i luksusowo - zestawienie wyjątkowych coupe!
    Tendencje wzrostowe w segmencie samochodów premium są mocno widoczne na rynku polskim od dobrych kilku lat. Sprzedaż rośnie systematycznie, dzięki czemu według danych pochodzących z raportu PZPM, w roku 2015 auta luksusowe ...