Kupno Citroen Xsary I, 2.0 vts 163KM

12 Paź 2011, 18:49

Witam aktualnie jeżdżę Xsarą z najsłabszym silnikiem benzynowym 1.4 z 1997 roku. Pierwszym właścicielem jest mój ojciec auto do tej pory sprawuje się bez zarzutów, standardowo wymieniane były klocki itp. Silnik bez zarzutów, bardzo podoba mi się ta marka samochodu i od jakiegoś czasu myślę nad zakupem tej samej xsary tylko w wersji vts sportowej z 2 litrowym silnikiem. Bardzo proszę was o rady czy opłaca się kupić bo w końcu są to samochody z 1997 roku w górę i z przebiegami średnio od 150tys do 200tys. Poniżej podaje dwa linki z xsarami które mnie interesują.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Z góry dziękuje bardzo za opinie i pomoc.
GoverN
Obserwowany

Auto: Citroen Xsara 1.4i 75km

05 Lis 2011, 13:58

Jak wiesz są to udane auta,do tego silnika nie można się przyczepić,polecany jednak nie jest,ale tylko z tego względu,że jego osiągi mogą mocno nadszarpnąć konstrukcję przeniesienia napędu ,itd.Jeśli ktoś tymi autami jeździł z głową,to można się pokusić,dużym plusem jest to,że to Szwajcary,trzeba by je jednak oglądnąć na żywo.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Przyczepne opony i sprawne hamulce - samochód do driftu
    Żadnego auta driftingowego nie można nazwać profesjonalnym, jeśli nie jest wyposażone w dobre opony. A najlepsi drifterzy na ogumieniu nie oszczędzają. Na zawodach korzystają tylko z nowych opon i to nie byle jakich - najczęściej ...