Kupno fiata pandy z 2008 r

15 Maj 2018, 20:57

WITAM szanownych forumowiczów , znalazłem na olx ogłoszenie
sprzedaży fiata pandy z 2008r 1.1 . Auto jest sprowadzone z niemiec , przerejestrowane i co ciekawe autko jest wystawione za 9,250zł do negocjacji . Dzwoniłem do gościa i jak się okazało , to facet jest pośrednikiem , który wystawia samochód swojej znajomej , która nie ma czasu sie tym zajmować , ale normalnie umowę podpisze z panią i nawet ją zobaczę , mi to śmierdzi na odległość przekrętem jakimś , patrzyłem na ogłoszenia niemieckie , to za pandę z przebiegiem 80 tys trzeba w niemczech zapłacić 3,5 tys euro , to jak to jest możliwe , że auto nie dośc że było sprowadzone , to jeszcze jest przerejestrowane i sprzedający ostatecznie odda je za 8500 , więc albo to autko ma najechane sporo więcej ja bym stawiał że ponad 200 tys albo musiało być zdrowo bite , nikt nikomu nie robi prezentów , no chyba że ta pani dostało je z niemiec w prezencie ,gościu jest pewny swego nie robi problemów by pojechac ze mną do mojego mechanika znajomego by mi auto sprawdził. Wstępnie jesteśmy umówieni na czwartek że mam być pod tel on zadzwoni ...... Panowie co wy o tym wszystkim myślicie bo ja już zgłupiałem
leeac
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 03 1990
Auto: Suzuki
Silnik: 1.3
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

15 Maj 2018, 21:05

Ja to się dziwię że jeszcze się pytasz co o tym ktoś sądzi. Przecież to widać na pierwszy rzut oka że interes życia :)
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Rok produkcji: 2007

15 Maj 2018, 21:19

Też mi się tak wydaje , ale jaki gość jest perfidny.Podjedzie do machanika i niech on sprawdza auto z tego wnioskuje ,że auto ma sporo na liczniku może i nawet z ponad 200 tys , już sobie nim nie zawracam głowy.
leeac
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 03 1990
Auto: Suzuki
Silnik: 1.3
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy Actros a’la Swanski - "Truck & Art"
    Nowy Actros jest znany nie tylko ze swoich osiągów i niskiego spalania, ale również z drapieżnego wyglądu i nowoczesnego designu. Paweł "Swanski" Kozłowski postanowił dodatkowo podkreślić te cechy pojazdu, ozdabiając ...