REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Zostań w takim razie przy kombi i SUVy odpuść.Rysiory napisał(a):chciał bym by auto było nie zbyt drogie w utrzymaniu
Generalnie to dosyć ciasne auto jak na swoje gabaryty zewnętrzne i lepiej celować w A6 która wcale dużo droższa w utrzymaniu nie będzie.Rysiory napisał(a):audi a4 b7
To jest ciekawe auto i warto na pewno je rozważyć jak byś znalazł egzemplarz w dobrym stanie.Rysiory napisał(a):citroen c5 2010r
Żeby przekonać Cię do diesla musiałbyś robić naprawdę sporo km, może napisz ile ich robisz w roku i czy to tylko miasto czy też trasy to zobaczymy czy się opłaca?Rysiory napisał(a):Auto chciałbym w benzyna-gaz. Dodam że diesla nigdy nie miałem i może też ktoś znajdzie się , kto mnie tutaj przekona
Rysiory napisał(a):audi a6 c6
Rysiory napisał(a): A6 C6 powiem szczerze przemawia do mnie ale obawiam się czy nie są wadliwe auta i jaki silnik jest polecany . Jeśli chodzi o to ile kilometrów robię , głównie miasto , większe trasy raz na jakiś czas .
Rysiory napisał(a):Co do suva , głównie chodzi tu o hondę która podałem wcześniej , koszty eksploatacji naprawde sa dosyc duze ?