Kupno nowego samochodu

24 Mar 2014, 19:40

Witam wszystkich ..Jestem nowy tu na forum ..Obecnie jeżdże Oplem astrą g ..Chciał byś się Was poradzić bo zastanawiam się nad kupnem bmw e46 318 Lpg .. Mam na to przeznaczone góra 11 tys ..Waszym zdaniem można jeszcze kupić taki samochód żeby pojeździł w tej cenie ?? Wiem że było już trochę podobnych tematów ale im więcej czytam tym bardziej zastanawiam się czy nie jeździć rowerem;;DD . Jeśli nie e46 to jakie auto polecacie ??Mam 20 lat i odkładałem przez 4 lata na samochód w tej cenie .. Proszę o pomoc ;)
Mariusz94
Obserwowany

Miejscowość: Lublin
Prawo jazdy: 02 03 2013
Auto: Opel Astra G
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

15 Kwi 2014, 18:39

Za tą kwotę nie dostaniesz dobrego e46 ale e36 jak najbardziej. E46 se odpuść za tą kwotę kupisz, np. [link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
lub taką furę:
Niezły co :naughty:
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nadwozie koncepcyjnej Kia Sportspace
    W przeciwieństwie do klasycznych pojazdów typu kombi, station wagon czy nawet shooting brake – Kia Sportspace wyróżnia się zdecydowanie odmienną i wyszukaną architekturą w stosunku do tradycji. Wydłużoną ...
    Samochody osobowe przekazane dla szkół samochodowych
    Renault Polska przekazało samochody szkołom samochodowym w Strzelcach Opolskich, Opolu i Gdańsku. Uczniowie będą korzystać z nich podczas zajęć praktycznych. Do Niepublicznej Szkoły Branżowej I Stopnia w Strzelcach Opolskich ...