Kupno Opla Corsy C

23 Sty 2014, 11:26

Witam
Przymierzam się do zakupu Opla Corsy C w najbliższym czasie. Mam przeznaczone na to do 10 tyś złotych (małe odstępstwa tez mogą być :)), przeglądam już oferty od jakiegoś czasu, ale czy moglibyście doradzić co mogę się spodziewać po aucie za taką kwotę? Tzn. rocznik oraz wyposażenie. W ofertach można przebierac, jednak jestem trochę zagubiona, ponieważ rozstrzał między rocznikami a wyposażeniem jest dość spory.

Na razie między innymi mam na oku to autko [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] lub tez coś takiego [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] jednak nie mam pojęcia co o nich sądzić. Baba prosi o pomoc :)
Konkol
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 06 1990
Auto: Daewoo
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Audi "królem wyścigów długodystansowych"
    Audi zorganizowało spotkanie pięciu zespołów mających na swoim koncie zwycięstwa w wyścigach na długich dystansach. Po raz pierwszy, podczas sesji fotograficznej spotkały się zespoły, które w sezonie 2012, od ...